Kanunsuz Topraklar 11. Bölüm 2021 Full İzle! 15 Aralık 2021 Kanunsuz Topraklar Yeni Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

FOX TV ekranlarının yeni dizisi olan Kanunsuz Topraklar, gördüğü ilgiyi her geçen gün artırmaya devam ediyor. Yeni bölümleri ile hikayesini git gide derinleştiren Kanunsuz Topraklar dizisine ait son bölüm fragmanı ve canlı yayın izleme linki haberimizde. İşte detaylar...

Kanunsuz Topraklar 11. Bölüm FOX TV İzle! TIKLAYINIZ

FOX TV ekranlarının fenomen dizilerinden biri haline gelen Kanunsuz Topraklar dizisi, yeni bölümleri ile hikayesini derinleştirmeye devam ediyor. Şimdilerde seyirci kitlesini oturtmuş olan Kanunsuz Topraklar dizisi, bu hafta çok konuşulacak bir bölüm ile seyircisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Peki, Kanunsuz Topraklar dizisi 11. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kanunsuz Topraklar dizisi 10. bölümünde neler oldu? İşte, detaylar…

Bir dönem hikayesi ile seyircisinin karşısına çıkmaya başlayan ve 1930’lu ile 1940’lı yılların Zonguldak’ını konu alan Kanunsuz Topraklar dizisi, etkileyici hikayesi ile seyircisini ekran başına kilitlemeyi başarıyor. Oyuncu kadrosunda; Uğur Güneş (Davut), Esra Bilgiç (Gülfem), İlker Aksum (Mehmet), Necip Memili (Ali Gelik), Ali Erkazan (Tahir), Murat Daltaban (Malik), Kaan Taşaner (Avukat Yavuz), Eylül Su Sapan (Behice), Serdem Paçal (Fikriye), Doğaç Yıldız (Cemal), Onur Kaya (Eyüp) ve Ezgi Çelik (Asude) gibi güçlü isimleri bulunduran Kanunsuz Topraklar dizisi, her çarşamba saat 20.00’da FOX TV ekranlarındaki yerini alıyor.

Kanunsuz Topraklar Dizisi 10. Bölümünde Neler Oldu?

FOX TV ekranlarındaki yerini en son 8 Aralık 2021 Çarşamba günü alan Kanunsuz Topraklar dizisi, 10. bölümü ile seyircisinin karşısına çıktı. Kanunsuz Topraklar dizisinin son bölümünde; Malik Bey’in ortadan aniden kayboluşunun ardından ölü olarak bulunması Gülfem de dahil olmak üzere herkesi bir hayli telaşlandırdı. Malik Paşazade’nin ölümü hakkında Gülfem ile konuşan Murtaza, hedefe Davut’u koyarken; Gülfem, tüm şüphelerine rağmen buna inanmaya karar verdi. Rafet Bey’in ölümünün hemen ardından Kasapoğlu’nun çiftliğine yapılan saldırı Davut ile Ali Gelik’i bir kez daha karşı karşıya getirirken; Gülfem ve Davut madeni elinde tutmak için harekete geçti. Öte yandan Davut kimliği belirsiz adamlar tarafından kaçırılırken; Yavuz, Behice’yi evlenmeye ikna etmeyi başardı.

Kanunsuz Topraklar Dizisi 11. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Ekranlardaki yerini bu hafta yeni bölümü ile alacak olan Kanunsuz Topraklar dizisi, 11. bölümü ile seyircisinin karşısına çıkacak. Kanunsuz Topraklar dizisinin yayınlanan 11. bölüm fragmanına göre; madendeki patlama tüm dengeleri yeniden değiştirecek. Maden altında kalan Gülfem’i kurtarmak için harekete geçecek olan Davut, bu kez Gülfem ile birlikte göçük altında kalacak. Merak ile takip edilen Kanunsuz Topraklar dizisinin yeni bölümü bu akşam saat 20.00’da FOX TV ekranlarından yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.