Üç Kuruş 8. Bölüm Full İzle! 20 Aralık Üç Kuruş Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Show Tv Ekranlarının bomba dizilerinden olan Üç Kuruş Dizisi her hafta yeni bölümleri ile izleyicilere keyifli anlar yaşatıyor. Roman mahallesinde geçen hayat hikayelerini anlatan Üç Kuruş dizisine ait son bölüm fragmanı ve canlı yayın linki haberimizde…

Üç Kuruş 8. Bölüm Show TV İzle! TIKLAYINIZ.

Merak ile takip edilen Üç Kuruş dizisi, yeni bölümleri ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Çok konuşulacak bir bölüm ile seyircisinin karşısına çıkacak olan Üç Kuruş dizisinde İrfan için her şey daha da zorlaşıyor. Peki, Üç Kuruş dizisi 7. bölümde neler yaşandı? Üç Kuruş dizisi 8. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Yasak Elma dizisi ile ilgili tüm ayrıntılar…

Show TV ekranlarının fenomen yapımı haline gelen Üç Kuruş dizisi, Ay Yapım imzası ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Oyuncu kadrosunda; Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Diren Polatoğulları, Nesrin Cavadzade, Aslıhan Malbora, Nursel Köse, Civan Canova, Zafer Algöz, Mustafa Kırantepe, Uğur Yıldıran, Umutcan Ütebay, Damla Makar, Melissa Yıldırımer, Aytaç Uşun, Süreyya Kilimci, Cenk Kangöz, Alişan Uğur, Burak Altay, Muttalip Müjdeci, Asena Girişken, Tuğçe Yolcu, Emrullah Çakay, Goncagül Sunar, Cüneyt Yalaz, Canan Atalay, Aylin Engör, Volkan Kıran, Özkan Özipek, Ömer Çobanoğlu, Ömer Civan Şit gibi güçlü isimleri bulunduran Üç Kuruş dizisi, her pazartesi saat 20.00’da Show TV ekranlarından yayınlanıyor.

Üç Kuruş Dizisi 7. Bölümde Neler Yaşandı?

Ekranlardaki yerini en son 13 Aralık 2021 Pazartesi günü alan Üç Kuruş dizisi, 7. bölümü ile seyircisinin karşısına çıktı. Üç Kuruş dizisinin son bölümünde; Bahar Kartal'a, babası Nezih'in zaafını anlattı. Baybars’tan Nezih’in korktuğunu anlayan Kartal, Baybars’ın Nezih’e emanet ettiği hayvanları ziyaret etti. Bunun üzerine Efe’nin babası ile işbirliği yapmaya karar veren Nezih, harekete geçti. Efe ve Kartal, adım adım İrfan’ın peşindeyken, kendilerine yeni bir ortak daha buldu. Hedef şaşırtmaya çalışan İrfan, iyi bir tuzak kurarken; Oktay’ın onu satması ile Efe ve Kartal, bir cinayeti önlemeyi başardı.

Üç Kuruş Dizisi 8. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Ekranlardaki yerini yeni bölümü ile almaya hazırlanan Üç Kuruş dizisi, 8. bölümü ile seyircisinin karşısına çıkacak. Üç Kuruş dizisinin yayınlanan 8. bölüm fragmanına göre; Kartal, İrfan’a bir adım daha yaklaşacak. Öte yandan Efe ise, Kartal’ın duygularına yenik düşmesini engellemek için harekete geçecek. Merak ile beklenilen Üç Kuruş dizisinin yeni bölümü bu akşam saat 20.00’da Show TV ekranlarındaki yerini alacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.