Müge Anlı 4 Ocak 2022 Full İzle! Müge Anlı Tamamı Tek Parça 4 Ocak 2022 Salı ATV Canlı İzle!

Televizyonların fenomen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, sevenleriyle buluşmaya devam ediyor. Çözülememiş şüpheli ölüm ve kayıpları ele alan Müge Anlı, gazetecilik içgüdüsü ve tecrübeleriyle gerçeğin peşine düşüyor. Bir süredir kayıp olan üç kadının akıbetini araştıran Müge Anlı, Türkiye’nin gündemi haline gelmeyi başarıyor. Ekranların merakla beklediği Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 4 Ocak 2022 gündemleri neler olacak? Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 4 Ocak 2022’ta neler yaşandı?

Müge Anlı İle Tatlı Sert 4 Ocak 2022 ATV İzle! TIKLAYINIZ.

Sıcak gelişmeleri ile ATV ekranlarındaki yerini almaya hazırlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, bugün saat 10.00’da seyircisi ile buluşmak için hazırlıklarını tamamlamış bulunuyor. Peki, Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 4 Ocak gündemleri neler olacak? Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 3 Ocak’ta neler yaşandı? İşte, tüm detaylar...

ATV ekranlarındaki yerini 2008 yılından bu yana almaya devam eden Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, faili meçhul cinayetleri ele alıyor. Ele aldığı dosyalardaki başarıları ile adından en çok söz ettiren gündüz kuşağı programı olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, hafta içi her gün saat 10.00’da ATV ekranlarındaki yerini alıyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 3 Ocak’ta Neler Yaşandı?

Ekranlara en son 3 Ocak 2022 Pazartesi günü gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, yeni yılın ilk canlı yayınını gerçekleştirdi. Müge Anlı ile Tatlı Sert programının son bölümünde; 64 yaşındaki Mehmet Anıl aranmaya başlandı. 3 gündür kayıp olan Mehmet Anıl’ın Beylikdüzü'nden kaybolduğunu belirten Müge Anlı, Mehmet Bey’in başında Türk Bayraklı şapka olduğunu ifade etti. Emekli albay Mustafa Kaya ile 2,5 yıl aradan sonra Müge Anlı ile Tatlı Sert programı aracılığıyla kavuşan Seyhan Hanım, eşi ile birlikte stüdyoya geldi. Eşinin büyük kızının yanında kalırken kartlarının elinden alındığını iddia eden Seyhan Hanım, Mustafa Bey’in para için 2,5 yıldır kendisinden kaçırıldığını öne sürdü. Müge Anlı ile Tatlı Sert programının yeni konularından biri olan şüpheli cinayet, herkesi şoke eden konulardan biri oldu. Motosikletle seyir halindeyken vurulan Paslı çiftini kimin öldürdüğüne cevap arayan Müge Anlı, çiftin altın alacağı olduğunu ve çiftin ailesinin Paslı çiftinin bu nedenle öldürüldüğünü düşündüklerini belirtti.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 4 Ocak Gündemleri Neler Olacak?

Yeni bir bölümü ile 4 Ocak 2022 Salı günü de seyircisinin karşısında olacak olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, sıcak gelişmeleri ile seyircisinin karşısına çıkacak. Aramaya başladığı kayıplar ile ilgili güncel gelişmeleri seyircisine aktaracak olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, Paslı çiftinin cinayetini de ele alacak. Merak ile beklenilen Müge Anlı ile Tatlı Sert programının yeni bölümü, bugün saat 10.00’da ATV ekranlarından başlayacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.