Müge Anlı 10 Ocak 2022 Full İzle! Müge Anlı Tamamı Tek Parça 10 Ocak 2022 Pazartesi ATV Canlı İzle!

Televizyonların fenomen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, sevenleriyle buluşmaya devam ediyor. Çözülememiş şüpheli ölüm ve kayıpları ele alan Müge Anlı, gazetecilik içgüdüsü ve tecrübeleriyle gerçeğin peşine düşüyor. Bir süredir kayıp olan üç kadının akıbetini araştıran Müge Anlı, Türkiye’nin gündemi haline gelmeyi başarıyor. Ekranların merakla beklediği Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 10 Ocak 2022 gündemleri neler olacak? Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 10 Ocak 2022’ta neler yaşandı?

Müge Anlı İle Tatlı Sert 10 Ocak 2022 ATV İzle! TIKLAYINIZ.

Ekranlarının fenomeni Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, yeni bölümleri ve sıcak gelişmeleri ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Peki, Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 10 Ocak gündemleri neler olacak? Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 7 Ocak’ta neler yaşandı? İşte, tüm detaylar…

ATV ekranlarının en çok izlenen yapımlarından biri olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, yeni bir haftaya başlamaya hazırlanıyor. Faili meçhul dosyaları ele alışı ile ünlenen Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, hafta içi her gün saat 10.00’da başlıyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 7 Ocak’ta Neler Yaşandı?

Ekranlara en son 7 Ocak 2022 Cuma günü gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, merak edilen konuları ile ilgili sıcak gelişmelerini seyircisine aktardı. Müge Anlı ile Tatlı Sert programının son bölümünde; 74 yaşından sonra Müge Anlı sayesinde kimliğine kavuşacak olan Fatma Korkmaz yeni bir hayata başladı. Konuyla ilgili Müge Anlı ve ekibine teşekkür eden Fatma Korkmaz, şimdiye dek kimliğe olmadığı için hastaneye bile gidemediğini belirtti. 25 yıldır görmediği evladını aramak için Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvuru yapan Osman Ilgın'ın çocuğu bulundu. 4 yaşında iken oğlunu çaresiz olduğu için bıraktığını söyleyen Osman Bey, ölmeden oğlunun sadece yüzünü görmek istediğini belirtti. Bir süredir Müge Anlı ile Tatlı Sert programının fenomen konularından biri olan Ecevit Bey’in ölümü programın son bölümünde de ele alındı. Darp edildiğini eşine söyleyen gizli tanık, Ecevit Bey’in ölümü ile ilgili kahvehanedeki arkadaşlarının daha çok bilgi sahibi olduğunu söylerken; ölü şahsın kahvehane arkadaşları çok az şey bildiğini savunmaya devam etti.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 10 Ocak Gündemleri Neler Olacak?

ATV ekranlarındaki yerini yeni bölümü ile alacak olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, 10 Ocak 2022 Pazartesi günü de seyircisinin karşısında olacak. Müge Anlı ile Tatlı Sert programının yeni bölümünde Ecevit Bey’in ölümüne dair gizem biraz daha aralanacak. Merak ile beklenilecek olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının yeni bölümü, bugün saat 10.00’da ATV ekranlarındaki yerini alacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.