Müge Anlı 14 Ocak 2022 Full İzle! Müge Anlı Tamamı Tek Parça 14 Ocak 2022 Cuma ATV Canlı İzle!

Televizyonların fenomen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, sevenleriyle buluşmaya devam ediyor. Çözülememiş şüpheli ölüm ve kayıpları ele alan Müge Anlı, gazetecilik içgüdüsü ve tecrübeleriyle gerçeğin peşine düşüyor. Bir süredir kayıp olan üç kadının akıbetini araştıran Müge Anlı, Türkiye’nin gündemi haline gelmeyi başarıyor. Ekranların merakla beklediği Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 14 Ocak 2022 gündemleri neler olacak? Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 14 Ocak 2022’ta neler yaşandı?

Müge Anlı İle Tatlı Sert 14 Ocak 2022 ATV İzle! TIKLAYINIZ.

Gündüz kuşağının kesintisiz olarak devam etme süresi ile en eski yapımı olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, 2008 yılından bu yana ATV ekranlarındaki yerini alıyor. Şu sıralar Paslı cinayetini araştırması ile tüm Türkiye’nin dikkatini çekmiş olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, hafta içi her gün saat 10.00’da ATV ekranlarından yayınlanmaya başlıyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 13 Ocak’ta Neler Yaşandı?

Ekranlara en son 13 Ocak 2022 Perşembe günü gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, merak ile takip edilen Paslı çiftinin cinayetini ele almaya devam etti. Müge Anlı ile Tatlı Sert programının son bölümünde; milli motorcu Serkan Bey, olay yerinden canlı olarak programa bağlandı. Cesetleri kendisinin bulduğunu ifade eden Serkan Bey, olay yerinde hem motorlu hem de araçlı olarak ölçü yaptıklarını ve şüpheli olan kişilerin anlattıkları gibi kısa bir süre içerisinde yukarıya çıkılıp, yeniden geri dönüldüğü esnasında, çiftin cesedi ile karşılaşılmamasının ölçümlere göre pek mümkün olmadığını söyledi. Cesedi bulduğu yeri gösteren Serkan Bey, çiftin pozisyonlarını da göstererek, Cahit Bey’in daha önce öldürüldüğünü ya da Hatice Hanım’dan sonra öldürüldüyse de cesetlerin taşınmış olabileceğini, dolayısıyla da bu cinayeti tek kişinin işlemeyeceğini düşündüğünü belirtti. Yaptığı ölçüme dair detaylı bir bilgilendirme de yapan Serkan Bey, evin önünden çiftin öldürüldüğü noktaya 25 dakikada gidildiğinin, dolayısıyla da şüphelerin odağındaki isimlerin iddia ettiği gibi adli tıp raporunun yanılmış olabileceğinin çok mümkün olmadığının, çünkü saatin adli tıp raporu ile tuttuğunun altını çizdi.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 14 Ocak Gündemleri Neler Olacak?

Ekranlara 14 Ocak 2022 Cuma günü de yeni bölümü ile gelecek olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, haftanın son canlı yayını ile seyircisinin karşısına çıkacak. Paslı cinayetinin detaylarına inecek olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, bugün saat 10.00’da ATV ekranlarındaki yerini alacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.