Müge Anlı Full İzle! Müge Anlı Tamamı Tek Parça 1 Şubat 2022 Salı ATV Canlı İzle!

Televizyonların fenomen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, sevenleriyle buluşmaya devam ediyor. Çözülememiş şüpheli ölüm ve kayıpları ele alan Müge Anlı, gazetecilik içgüdüsü ve tecrübeleriyle gerçeğin peşine düşüyor. Bir süredir kayıp olan üç kadının akıbetini araştıran Müge Anlı, Türkiye’nin gündemi haline gelmeyi başarıyor. Ekranların merakla beklediği Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 1 Şubat 2022 gündemleri neler olacak? Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 1 Şubat 2022’ta neler yaşandı?

Müge Anlı İle Tatlı Sert 1 Şubat 2022 ATV İzle! TIKLAYINIZ.

Şüpheli bir kayıptan cinayete uzanan yeni konusuyla seyircisinin ilgisini çekmeyi başarmış olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, bugün Müzeyyen ve Vefa Yöndem’in kaybına dair sıcak gelişmelerini seyircisine aktaracağı yeni bir güne başlıyor. Peki, Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 1 Şubat gündemleri neler olacak? Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 31 Ocak’ta neler yaşandı? İşte, tüm detaylar…

Her zaman gündüz kuşağının güçlü yapımlarındaki yerini almayı başaran Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, yeni bölümleriyle seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Sıcak gelişmelerinin yanı sıra yeni konuklarına da programında yer veren Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, hafta içi her gün saat 10.00’eda ATV ekranlarındaki yerini alıyor.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 31 Ocak’ta Neler Yaşandı?

ATV ekranlarındaki yerini en son 31 Ocak 2022 Pazartesi günü alan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, merak edilen konuları hakkındaki gelişmeleri seyircisine aktarmaya devam etti. Müge Anlı ile Tatlı Sert programının son bölümünde; sosyal medya üzerinden tanıştığı üç kişi tarafından dolandırıldığını iddia eden Sultan Aktaş, Müge Anlı’dan yardım istedi. Evlilik vaadiyle karşısına çıkan herkes tarafından dolandırıldığını iddia eden Sultan Aktaş, bu uğurda evinin tüm eşyalarını sattığını belirtti. Sultan Aktaş’ın komşuları ise, mağdur edilmiş olan kadının söylediklerini doğruladı. Sultan Hanım’ın sobasını dahi evlenmek için taşınacak olması nedeniyle sattığını doğrulayan komşular, Sultan Hanım’ın kolayca herkese inandığını belirtti. Müge Anlı ile Tatlı Sert programımın bir diğer konuğu annesi Müzeyyen ve kardeşim Vefa Yöndem’i arayan Merve Hanım oldu. Merve Hanım sayesinde bir faili meçhul cinayetin aydınlanabileceğini söyleyen Müge Anlı, anne ve oğuldan 13 yıldır haber alınamadığını belirtti. En son Medeni Bey’in yanında oldukları belirlenen anne ve oğlu için Müge Anlı ve ekibi araştırmalarına başladı.

Müge Anlı İle Tatlı Sert Programı 1 Şubat Gündemleri Neler Olacak?

Yeni bir güne hazırlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, merak ile takip edilen konularını seyircisinin karşısına çıkarmaya hazırlanıyor. Sıcak gelişmeleriyle ATV ekranlarındaki yerini alacak olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, bugün saat 10.00’da başlıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.