Survivor All-Star 2022 14. Bölüm Kesintisiz Full İzle! Survivor 2022 1 Şubat 2022 İlk Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Dünyanın fenomen programı Survivor, 2022 sezonunda All Star konsepti ile devam ediyor. Türkiye’de yayınlanmaya devam ediyor. Dominik Cumhuriyeti’nde gerçekleştirilen çekimler, giderek finale yaklaşıyor. Yeni bölümleriyle ekranlara gelmekte olan Survivor All Star’a ait canlı yayın linki ve son bölüm fragmanı haberimizde.

Survivor All Star, 1 Şubat 2022 TV 8 İzle! TIKLAYINIZ.

Sürükleyici yarışında bir haftasının daha yavaş yavaş sonuna yaklaşan Survivor All-Star 2022 yarışması, eleme adaylarının tamamını an itibariyle belirlemiş bulunuyor. Sürgün kampına giden o isimler ise, Survivor All-Star 2022 yarışmasının seyircisini bir hayli şaşırtıyor. Peki, Survivor All-Star 2022 13. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Survivor All-Star 2022 12. bölümde neler oldu? İşte, Survivor All-Star 2022 yarışması hakkındaki tüm detaylar…

TV8 ekranlarının heyecanlı yarışı olan Survivor All-Star 2022 yarışması, yeni bölümleri ve yarışlarıyla seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Zorlu parkurları ve sürgün kampı uygulamasıyla seyircisini ekran başına kilitlemeyi başaran Survivor All-Star 2022 yarışması, hafta boyunca TV8 ekranlarındaki yerini alıyor. Haftanın beş günü yayınlanan Survivor All-Star 2022 yarışması, perşembe ve cuma hariç her gün saat 20.00’da başlıyor.

Survivor All-Star 2022 13. Bölümde Neler Oldu?

TV8 ekranlarına en son 31 Ocak 2022 Pazartesi günü gelen Survivor All-Star 2022 yarışması, 12. bölümü ile seyircisinin karşısına çıktı. Survivor All-Star 2022 yarışmasının son bölümünde; haftanın üçüncü dokunulmazlık oyunu için ünlüler ve gönüllüler takımı parkura çıktı. Haftanın ilk iki dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımı, sürgün kampına Barış ve Birsen’i gönderdikten sonra, parkurdaki hızını ve hırsını artırdı. Bir kişi daha sürgün kampına göndermemek için yarışan ünlüler takımı, Survivor All-Star 2022 yarışmasının bu haftaki üçüncü takım dokunulmazlığını kazandı. Takım dokunulmazlığını kaybettikten sonra eleme adayı belirlemek için konseyde toplanan gönüllüler takımı yaptıkları oylamanın ardından sürgün kampına Berna ismini gönderdi. Format gereği dördüncü eleme adayını performans birincisinin belirleyeceğini hatırlatan Acun Ilıcalı, Batuhan’ın performans birincisi olduğunu açıkladı. Haftanın dördüncü eleme adayını belirleyen Batuhan, sürgün kampına Mert’i gönderdi.

Survivor All-Star 2022 14. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Bugün yeni bölümü ile TV8 ekranlarındaki yerini alacak olan Survivor All-Star 2022 yarışması, 13. bölümü ile seyircisinin karşısına çıkacak. Survivor All-Star 2022 yarışmasının yeni bölümünde ödül oyunları oynanmaya başlayacak. Heyecanlı yarışı ile TV8 ekranlarındaki yerini alacak olan Survivor All-Star 2022 yarışmasının yeni bölümü bu akşam saat 20.00’da başlayacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.