Survivor All-Star 36. Bölüm Kesintisiz Full İzle! Survivor 2 Mart 2022 36. Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Dünyanın fenomen programı Survivor, 2022 sezonunda All Star konsepti ile devam ediyor. Türkiye’de yayınlanmaya devam ediyor. Dominik Cumhuriyeti’nde gerçekleştirilen çekimler, giderek finale yaklaşıyor. Yeni bölümleriyle ekranlara gelmekte olan Survivor All Star’a ait canlı yayın linki ve son bölüm fragmanı haberimizde...

Survivor All Star, 2 Mart 2022 TV 8 İzle! TIKLAYINIZ.

Eleme konseyi ile seyircisinin karşısına çıkmaya hazırlanan Survivor All-Star 2022 yarışmasının 36. yeni bölümünde nefesler tutuluyor. Adaya veda etmesi beklenen o ismin ise, veda edip etmeyeceği büyük bir merak konusu haline gelmiş bulunuyor. Peki, Survivor All-Star 2022 36. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Survivor All-Star 2022 35. bölümde neler oldu? İşte, Survivor All-Star 2022 yarışması hakkındaki tüm detaylar…

Ünlüler ve gönüllüler takımı arasındaki nefes kesen bir mücadeleyi ekranlara getirmeye devam eden Survivor All-Star 2022 yarışması, Dominik Cumhuriyeti’nde çekiliyor. Zorlu parkurları kadar, yarışmacılar arasında çıkan gerilim dolu tartışmalar ile de seyircisinin gündemini bir hayli meşgul eden Survivor All-Star 2022 yarışması, her hafta pazartesi, salı, çarşamba, cumartesi ve pazar günleri TV8 ekranlarından saat 20.00’da yeni bölümlerini yayınlıyor.

Survivor All-Star 2022 35. Bölümde Neler Oldu, Kim Elendi? 1 Mart Survivor Eleme Adayları Kimler, Sürgüne Kim Gitti?

Sürgün kampı uygulamasıyla yarışını daha da zorlu hale getirmiş olan Survivor All-Star 2022 yarışması, TV8 ekranlarındaki yerini en son 1 Mart 2022 Salı günü 35. bölümü ile aldı. Survivor All-Star 2022 yarışmasının ekranlara gelen son bölümünde; iki ayrı ödül oyunu oynandı. İlk olarak ödül oyunu için parkura çıkan ünlüler ve gönüllüler takımı, güç ve dengenin önem taşıdığı bir oyun aracılığıyla kozlarını paylaştı. Eleme gecesi öncesi ödül oyunu ile karşı karşıya gelen ünlüler ve gönüllüler takımında ipi göğüsleyen ünlüler takımı olurken; ödülleri pizza ve kola menüsü oldu. Ardından eğlenceli bir oyun için karşı karşıya gelen ünlüler ve gönüllüler takımı, bu kez anlat bakalım oyunu oynadı. Anlat bakalım oyununu da kazanan ünlüler, bu kez cips ödülü ile buluştu.  

Survivor All-Star 2022 36. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Haftanın en heyecanlı gününe gelmiş olan Survivor All-Star 2022 yarışması, 2 Mart 2022 Çarşamba günü 36. bölümü ile seyircisinin karşısına çıkacak. Survivor All-Star 2022 yarışmasının yayınlanan 36. yeni bölüm fragmanına göre; haftanın eleme adaylarının adaya veda etmemek için yarışacağı eleme konseyi gerçekleştirilecek. Evrim, Aşkım, Yasin ve Gökhan’ın SMS oylamasında yarışacağı Survivor All-Star 2022 yarışmasının yeni bölümü, bu akşam sata 20.00’da TV8 ekranlarından yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.