Kara Tahta Dizisi 2. Bölüm Full İzle! 6 Nisan Kara Tahta Dizisi 2. Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Kara tahta heyecan dolu bölümüyle bu akşam 20.00'da TRT 1 ekranlarında olacak. Kara tahta 2. bölüm full izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Kara tahta 2. Bölüm TRT 1 İzle! TIKLAYINIZ.

TRT1 ekranlarının çiçeği burnunda dizi olan Kara Tahta, ekranlara hızlı ve iddialı bir giriş yapmış bulunuyor. Farklı konusu ve popüler oyuncularıyla seyirci kitlesini oluşturmaya başlamış olan Kara Tahta dizisi, bu hafta 2. bölümü ile TRT1 ekranlarındaki yerini alıyor. Kara Tahta dizisinin 2. yeni bölüm fragmanına ise Irmak ile Atlas arasındaki o diyalog damga vuruyor! Peki, Kara Tahta dizisi 1. son bölümde ne oldu? Kara Tahta dizisi 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, detaylar…

Ekranların yeni aşk hikayesi olan Kara Tahta dizisi, Üs Yapım imzası ile TRT1 ekranlarındaki yerini almaya devam ediyor. Başrollerini Furkan Andıç ile Miray Daner ikilisinin paylaştığı Kara Tahta dizisi, lise yıllarındayken akranları tarafından zorbalık yapılan Atlas’ın değişen yaşamını ve terk etmek zorunda kaldığı memleketine öğretmen olarak geri dönüşünü konu alıyor. Ekranlara oldukça iddialı bir giriş yapmış olan Kara Tahta dizisi yeni bölümlerini ise, her çarşamba saat 20.00’da seyirci karşısına çıkarıyor.

Kara Tahta Dizisi 1. Son Bölümde Ne Oldu?

Geçtiğimiz hafta ekran macerasına başlayan Kara Tahta dizisi, TRT1 ekranlarına 30 Mart 2022 Çarşamba günü 1. bölümü ile gelmeye başladı. Kara Tahta dizisinin yayınlanan 1. son bölümünde; çocukluk yıllarında arkadaşlarından gördüğü akran zorbalığı nedeniyle yaşadığı toprakları terk etmek zorunda kalan Atlas, geçen zaman içerisinde büyüdü ve matematik öğretmeni oldu. Yıllar sonra bir öğretmen olarak yaşadığı kasabaya geri dönen Atlas, başta ilk aşkı Irmak olmak üzere herkesi şaşırttı. Atlas’ın niye döndüğünü merak eden kasaba halkı, Atlas’ın aşkı mı yoksa intikam olmak için mi döndüğünü araştırırken; Atlas, geçmişiyle yüzleşmeye hemen başladı. Atlas ve Irmak’ın yeniden karşılaşması ikisini de dağıtırken; Irmak’ın aşığı olan Bekir, Atlas’ı hemen hedefine aldı.

Kara Tahta Dizisi 2. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Bu hafta hikayesini derinleştirmeye devam edecek olan Kara Tahta dizisi, 6 Nisan 2022 Çarşamba günü 2. bölümü ile seyircisinin karşısına çıkacak. Kara Tahta dizisinin yayınlanan 2. yeni bölüm fragmanına göreyse; Irmak ile Atlas yüzleşmesi kaldığı yerden devam edecek. Irmak, cevabını alamadığı sorular ile Atlas’ı sıkıştırmaya devam edecekken; Atlas’ın başı Bekir ile derde girmeye başlayacak. İskender’in öğrendiği büyük sırrın güne damga vuracağı Kara Tahta dizisinin yeni bölümü ise, bu akşam saat 20.00’da TRT1 ekranlarındaki yerini alaca.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.