Survivor’da Dün Bir Bu Gün İki! Ünlüler Tarafında Deprem Başladı! Batuhan’ın Açıklamaları Şok Etti…
Yayınlanma:
Güncelleme:
TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor, heyecan dolu bölümleriyle ekranlara gelmeye devam ediyor. Yarışma konseptine göre yarışmacılar ıssız bir adada hem yaşam mücadelesi verirken hem de ödül oyunu için kıyasıya rekabet ediyor. Fakat aynı takımdan olan yarışmacıların şimdiden araları açılmaya başlarken geçtiğimiz gün Batuhan ve Meryem arasında anlaşmazlık yaşandı.

Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışma programı hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz sezon gibi yeni sezonuyla izleyenleri ekrana kilitleyen Survivor 2021’in bu yılki kadrosunun belli olmasının ardından hangi yarışmacı birinci olacak soruları sorulmaya başlandı. Ünlüler takımında İsmail Balaban, Melis Sezen, Çağrı Atakan, Meryem Kasap, Hayrettin, Merve Aydın, Batuhan Karacakaya, Öykü Çelik ve Cemal Hünal yer alıyor.
Survivor Gönüllüler takımında ise Uğurtan Dora, Sancakay Ilım Morgül, Emin Günenç, Hanzade Durmuş Ofluoğlu, Yunus Emre Karacak, İlayda Şeker, Yiğit Poyraz, Sena Özdemir, Ayşe Yüksel, Reşat Hacıahmetoğlu, Aleyna Kalaycıoğlu, Steven Salam yer alıyor. Acun Medya tarafından hazırlanan ekranların en çok izlenen yarışma programı Survivor 2021, yeni yarışmacı kadrosuyla heyecanlı bir şekilde devam ediyor.
Yarışmadan sonra her iki takım, adalarına giderek vahşi yaşamla baş başa kalıyor. Ne kadar yarışmacıların hayal ettiği gibi bir ortam olmasa da hem birbirlerine destek olmak zorundalar hem de takım arkadaşlarına karşı saygılı olmaları gerekiyor. Yarışmayı kazanan Ünlüler takımı, adada rahata kavuşurken Gönüllüler takımı için aynı şeyi söyleyemiyoruz.

Ünlüler Takımında Anlaşmazlıklar Başladı
Daha yarışmanın başında olan yarışmacılar önlerinde ne kadar çok ödül oyunu olsa da ilk haftalar adaya alışmak için çok önemli oluyor. Ünlüler takımı kazandığı ödül oyunlarından sonra adalarında rahat bir başlangıç yaptı. Bu rahatlığın sevincini “Huzur içinde uyuyacağız gerçekten.” diyen Öykü’ye Meryem de katıldı.

“Sancakay Ne Alaka?”
İkinci dokunulmazlık oyununu da kazanan Ünlüler takımı, ne kadar mutlu olsalar da takım için anlaşmazlıklar şimdiden başladı. Dokunulmazlık oyunu sırasında eşleşmeden memnun olmayan Batuhan, “Eşleşme sırasında dinlediğim tek şey şu oldu, Meryem Sancakay’ı aldı!” daha sonra sözlerine devam eden Batuhan, “Sancakay ne alaka yani?” sözlerini ifade etti.

“Allaha Emanet Gidiyoruz…”
Meryem’in hiçbir türlü zayıf bir kızı alamayacağını belirten Batuhan, “Öyle bir lüksümüz yok bizim! Bu stratejimize aykırı bizim.” sözlerini ifade etti. Meryem’in karşı takımdaki en zayıf yarışmacıyı almasına tepki gösteren Batuhan, en güçlü kadın yarışmacıyı seçmemesine tepki gösterdi. Meryem’in yaptığı seçime kızgın olan Batuhan, konuşma sonunda “Allaha emanet gidiyoruz…” ifadelerini dile getirdi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.