Müge Anlı’da Bir Aile Paramparça Oldu! Kaybolan Eşinin ‘Üç Evim, İçinde de Üç Karım Var’ Sözleri Şok Etti! Öldü mü Yoksa Başka Bir Kadına mı Gitti Bilinmiyor!
Yayınlanma:
Güncelleme:
ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında her geçen gün yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Programın yeni bölümünde stüdyoya gelen Melahat Hanım 48 yaşındaki eşinin 5 Mart Cuma günü kaybolduğunu ve o gün bugündür kendisine ulaşamadıklarını ifade etti. Fakat ortaya çıkan bir diğer detay milyonları şok etti. Adem Bey’in ‘üç ayrı evimde üç sevgilim’ var dediği programda dile getirildi. Neler oluyor?
14
5 Mart’tan itibaren kayıp olan Adem Bey’in arabasının yol kenarında park halinde olduğunu dile getiren Melahat Hanım, eşinin şüpheli bir şekilde kayıp olduğunu belirterek eşinin bu kadar uzun süre evden ayrı kalmadığını ifade etti. Ailesiyle birlikte Samsun’da yaşayan Adem Bey’in eşini en son 6.40 gibi aradığını ve bir misafiri geleceğini söylediğini dile getirdi. Eşinin en son oğlundan para aldığını söyleyen Meral Hanım, daha sonra haber alamadıklarını söyledi.
Adem Bey’in arabasının yol kenarında bulunduğunu söyleyen Meral Hanım, “Biz telefona geç baksak bize kızardı. O böyle bir şey yapmazdı. Eşimin bulunmasını istiyorum!” sözlerini dile getirdi. Müge Anlı ise bu detayların ardından, “Eşin sana gelmiş demiş ki ‘ben sağda sol da üç evim var, üçünde de üç karım var şeklinde konuşuyorum kulağına bu şekilde bir laf gelirse üzülme ben laf olsun diye konuşuyorum’ demiş…” sözlerini dile getirdi.
24
Müge Anlı’nın söylediği sözlerin ardından Meral Hanım bu konunun eşiyle arasında bir espri olduğunu dile getirdi. Daha sonra Adem Bey’in kumar oynadığını dile getiren eşi, bir kere borç sıkıntısına düştüğünü ifade etti. Daha sonra Adem Bey’in kızı ise “Babamın arabasını birisi görmüş babam durmuş başka bir araba gelmiş ona binmiş!” ifadelerine yer verdi.
34
“Bolu Tarafından Birisiyle Görüşüyordu!”
Canlı yayına bağlanan Adem Bey’in arkadaşı, “Bolu’dan 4 – 5 aydır evli bir kadınla görüşüyordu telefonda. Kadından para istiyordu parası kalmadığında!” ifadelerine yer verdi. Bir diğer kişi ise canlı yayına bağlanarak, “Benim yanıma gelecekti. Ben aradım ama gelmedi. Bana misafiri gelecek olan adamı da benim tanıdığımı söyledi. Ben kim bilmiyorum ama. Gizlisi saklısı yoktu!” sözlerini dile getirdi.
44
Kaybolduğu gün bir arkadaşının yanına gideceğini söyleyen Melahat Hanım, eşinin o arkadaşının yanına gitmediğini ifade etti. Yapılan konuşmalardan bir sonuç alamadığını söyleyen Melahat Hanım, eşinin telefon kayıtlarına ulaşılmasını istediğini dile getirdi. Bir diğer arkadaşı ise Adem Bey’in kendisine bir randevusu olduğunu söyledi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.