Ankara Haber; Sincan Köy Konaklarına Ziyaret! Başkan Murat Ercan...

Ankara Haber; Sincan Köy Konaklarına Ziyaret! Başkan Murat Ercan...
Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, mahalle ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Bu hafta Anayurt ve Osmaniye Mahallelerinde vatandaşla buluşan Başkan Ercan, yapılan yatırım ve projelerle ilgili istişarelerde bulundu, mahalle sakinlerini dinledi.

Sincan’ın gelecek vizyonu için vatandaşlarla bir araya gelen Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Anayurt Mahallesi ve Osmaniye Mahallesi Köy Konaklarında vatandaşla bir araya geldi. Sincan’ın geleceği ve yatırımları üzerine projelerini anlatan Başkan Ercan, tek tek herkesi dinledi ve vatandaşın taleplerini not etti.Ankara Haber; Sincan Köy Konaklarına Ziyaret! Başkan Murat Ercan...

Ankara Haber; Sincan Köy Konaklarına Ziyaret! Başkan Murat Ercan...

Samimi ve uzun sohbetlerin gerçekleştiği ziyaretlerde Anayurt Mahallesi muhtarı Mehmet Uzel “Başkanım burası da sizin eseriniz” diyerek Anayurt Mahallesi Köy Konağı için Başkan Ercan’a teşekkür etti. 

Osmaniye Mahallesi Köy Konağı’nda ise Başkan Ercan, köylerde verdikleri eğitim desteğinden bahsederek “Çocuk sayısı okul için uygun durumdaki köylerimiz için Milli Eğitim Müdürü ile görüştük. Okullarımız için tamirat tadilat her türlü desteği vermeye hazırız” dedi. 

Başkan yardımcıları ve birim müdürlerinin de hazır bulunduğu ziyaretlerde Başkan Ercan, vatandaşların talep ve önerilerini ilgili birimlere yönlendirdi. Başkan Ercan ziyaretlerin ardından mahalle sakinleriyle hatıra fotoğrafı da çektirdi.

anayurti4510.jpg

anayurti4580.jpg

anayurti4546.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.