Ankara Haber: Pursaklar'da Ertuğrul Başkan’dan İftar Öncesi Çat Kapı Ziyaret...

Ankara Haber: Pursaklar'da Ertuğrul Başkan’dan İftar Öncesi Çat Kapı Ziyaret...
7'den 70'e tüm vatandaşların gönlünü kazanan Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, iftar öncesi ilçe halkının kapısını çalıyor.

Pursaklar Belediyesi, Aşevi aracılığı ile ilçede hasta, yalnız yaşayan ve yemek yapamayacak durumdaki vatandaşların evlerine sıcak yemeklerini gönderirken, Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin’de iftar öncesi vatandaşların kapılarını çat kapı çalarak yüzleri güldürmeye devam ediyor.Ankara Haber: Pursaklar'da Ertuğrul Başkan’dan İftar Öncesi Çat Kapı Ziyaret...

Şahin ailesinin kapısını çalıp, aile üyeleri ile bir süre sohbet eden Başkan Ertuğrul Çetin, çocuklarla yakından ilgilenip çeşitli hediyeler vererek, minik yüreklerin kalplerine dokundu. 

‘‘Ramazan birlik, beraberlik, kardeşliğin ayı’’

Ramazan ayı münasebetiyle vatandaşları evlerinde ziyaret ettiğini belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Ramazan birlik, beraberlik, kardeşliğin ayı. Bu günleri bizlerde fırsat bilerek hemşehrilerimizin iftar öncesi kapılarını çalarak hasbihal ediyoruz. Ramazan ayının güzelliklerini vatandaşlarımızla birlikte yaşamaktan mutluluk duyuyorum. Bu nedenle rahmet ve mağfiret ayının maneviyatını ve huzurunu kıymetli hemşehrilerimizle birlikte yaşamaya, büyüklerimizin ellerini öpüp, küçüklerimizin başlarını okşamaya devam edeceğiz" dedi.

attachment-84119-1-f1f3373aeb855c9c6c3c0fbd97dafe19-1680684023.jpg

attachment-84119-2-f1f3373aeb855c9c6c3c0fbd97dafe19-1680684025.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.