Ankara Haber: Pursaklar Endemik Vadi’de Bahar Hazırlıkları...

Ankara Haber: Pursaklar Endemik Vadi’de Bahar Hazırlıkları...
Pursaklar Belediyesi, yabancı ülkelerden ve ülkenin dört bir yanından gelen vatandaşların büyük ilgi gösterdiği ve Ankara’ya özgü kültürel değerlerin yer aldığı Endemik Vadi’de bahar ayı hazırlıklarına devam ediyor.

Pursaklar Belediyesi, Ankara’ya özgü endemik bitkileri, Ankara Keçisi, Ankara Kedisi, Ankara Güvercini, Ankara Tavşanı ve Yürüyüş ve Bisiklet yolunu barındıran Endemik Vadi’yi yaklaşan bahar aylarına hazırlamaya devam ediyor.Ankara Haber: Pursaklar Endemik Vadi’de Bahar Hazırlıkları...

Pursaklar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, yaz kış fark etmeksizin hafta sonunun tadını çıkarmak için Endemik Vadi’ye gelen binlerce vatandaşın kaliteli vakit geçirebilmesi için yeşil alanlarda çevre düzenleme çalışmaları gerçekleştirdi. 

‘‘Bu yaz aylarında da hafta sonlarının vazgeçilmez adresi olan Endemik Vadimizin misafirleri ile dolup taşacağına inanıyoruz.’’

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Büyüğünden küçüğüne ülkemizin her köşesinden gelen vatandaşlarımız tarafından büyük ilgi gören Endemik Vadi’yi görsel açıdan en güzel hale getirmek için çevre düzenleme çalışmaları yürütüyoruz. Bu yaz aylarında da hafta sonlarının vazgeçilmez adresi olacak olan Endemik Vadimizin, misafirleri ile dolup taşacağına gönülden inanıyoruz. Bu inançla çalışmalarımızı tamamlayarak, vadimizin doğal güzelliğini hemşehrilerimize sunmaya devam edeceğiz’’ dedi.

attachment-84383-1-3337c8368e1b67be90b405ff6fe99dbd-1681288450.jpeg

attachment-84383-2-3337c8368e1b67be90b405ff6fe99dbd-1681288451.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.