Ankara Haber: Pursaklar Cuma Pazarında Değişim Zamanı...

Ankara Haber: Pursaklar Cuma Pazarında Değişim Zamanı...
Pursaklar Belediyesi, vatandaşların Cuma Pazar Alanında aydınlatma ve zemin kaynaklı yaşadığı problemin önüne geçmek adına pazar alanında yenileme çalışmalarına başladı.

İlçeye modern yeni pazar alanları inşa etmeye devam eden Pursaklar Belediyesi, mevcut pazar alanlarının günümüz koşullarına uygun olarak restore etme çalışmalarına devam ediyor. Ankara Haber: Pursaklar Cuma Pazarında Değişim Zamanı...

Ankara Haber: Pursaklar Cuma Pazarında Değişim Zamanı...

Pursaklar’da yapılan tüm çalışmaları başından sonuna kadar takip eden Başkan Ertuğrul Çetin, Cuma Pazarındaki aydınlatma eksikliği, zemin kaynaklı problemler ve boyama işlemlerinin yapılacağı alanda belediye ekiplerinin hazırlıklarını yakından takip ederek yetkililerden devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı.   

‘‘Çalışmalarımız tamamlandığında yeni haliyle ışıl ışıl olacak’’ 

Mevcut Pazar alanlarını günün koşullarına göre restore ettiklerini belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Cuma Pazarımızda boyama, aydınlatma ve zemin yenileme çalışmaları yapıyoruz. Belediye olarak mevcut pazar alanımızın aksayan sorunlarını gidererek daha modern, daha kullanışlı hale getirmek istiyoruz. Çalışmalarımız tamamlandığında yeni haliyle ışıl ışıl olacak’’ dedi.

attachment-84407-1-0aa9bfbe22280b5b92a240cbe49f2f9c-1681372466.jpg

attachment-84407-2-0aa9bfbe22280b5b92a240cbe49f2f9c-1681372467.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.