Ankara Haber: Pursaklar’da İstihdam Seferberliği...

Ankara Haber: Pursaklar’da İstihdam Seferberliği...
İş arayan vatandaşlara yardımcı olmak amacıyla yoğun mesai harcayan Pursaklar Belediyesi İstihdam Şefliği aracılığıyla işveren ile iş arayan vatandaşları buluşturmaya devam ediyor.

Göreve geldiği ilk günden bu yana iş arayan vatandaşlara yardımcı olmak için İstihdam Şefliğini kuran Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, işveren ile iş arayanları bir araya getirmeye devam ediyor.Ankara Haber: Pursaklar’da İstihdam Seferberliği...

Ankara Haber: Pursaklar’da İstihdam Seferberliği...

Bu doğrultuda Pursaklar Belediyesi, 50 personel alımı yapacak olan bir firma ile görüşmeler gerçekleştirirken İstihdam Şefliğine CV bırakan 81 kişiyi aradı. 43 kişi görüşmeyi kabul ederken, işveren ve işçi buluşmasına sadece 25 kişi katılım sağladı. 

‘‘İş arayan ve işveren arasında köprü olduğumuz görüşmelere bir kişi dahi gelse; üzerimize düşeni yapmanın huzuru ve mutluluğunu yaşıyoruz’’

Yüzlerce vatandaşa yeni iş kapıları aralamak adına yoğun mesai harcadıklarını belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Hemşehrilerimizin iş bulmalarına yardımcı olmak için sürekli esnaflarımızla iletişim halindeyiz. İş arayan ve işveren arasında köprü olduğumuz görüşmelere bir kişi dahi gelse; üzerimize düşeni yapmanın huzuru ve mutluluğunu yaşıyoruz. İstihdam konusu bizim için en önemli konuların başında geliyor. Bu sebeple kapı kapı dolaşmaya vatandaşlarımıza yeni iş kapıları sunmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz’’ dedi.

attachment-84408-1-fe29f7c3749a816170ccca4eac76e3dd-1681372470.jpg

attachment-84408-3-fe29f7c3749a816170ccca4eac76e3dd-1681372471.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.