Ankara Haber: Ertuğrul Başkan’dan Komşularla İftar Yemeği...

Ankara Haber: Ertuğrul Başkan’dan Komşularla İftar Yemeği...
Ramazan ayı boyunca her gün Pursaklar'ın dört bir yanında vatandaşlarla iftar açan Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, kapı komşularıyla iftar sofrasında bir araya geldi.

Ramazan ayı boyunca vatandaşların davetlerini geri çevirmeyerek, iftar sofralarını ilçe halkı ile paylaşan Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, site komşularıyla iftar programında bir araya geldi. 

‘‘Bugün iftarımızı kıymetli komşularımız ve çocuklarımızla birlikte yaptık’’

Bugünde iftar sofrasını komşuları ile paylaştıklarını ifade eden Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Bugün iftarımızı kıymetli komşularımız ve çocuklarımızla birlikte yaptık. Komşularımız ile yemekler yedik, sohbetler ettik, çok güzel bir iftar geçirdik. Komşularımızla iftar sofrasını paylaşmak bize büyük bir mutluluk verdi. Ramazan ayı birlikte beraber olunca güzel oluyor. Birliğimiz, beraberliğimiz daim olsun. Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin’’ dedi. 

Keyif dolu sohbetlere ve neşeli dakikalara sahne olan iftar programında Başkan Ertuğrul Çetin, iftar yemeğinin ardından her bir komşusu ile ayrı ayrı ilgilenerek, hayırlı Ramazanlar dileklerinde bulundu.

attachment-84525-1-275a70d98ff876bf49e52e7f45199d39-1681720767.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.