Ankara Haber: Pursaklar’da Kadınlara Özel Kadir Gecesi Programı...

Ankara Haber: Pursaklar’da Kadınlara Özel Kadir Gecesi Programı...
Pursaklar Belediyesi Hanım Evleri, Kur'ân-ı Kerim'in inmeye başladığı ve Ramazan Bayramı’nın habercisi olan Kadir Gecesi münasebetiyle kadınlara yönelik kandil programı düzenledi.

Pursaklar Belediyesi Saray Kültür Merkezinde, Kur'ân-ı Kerim'in inmeye başladığı ve bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi münasebetiyle Hanım Evleri kursiyerleri ve ilçe kadınları yoğun katılım gösterdiği program düzenlendi. Ankara Haber: Pursaklar’da Kadınlara Özel Kadir Gecesi Programı...

Ankara Haber: Pursaklar’da Kadınlara Özel Kadir Gecesi Programı...

Saray Kültür Merkezinde gerçekleştirilen sohbet programında Kadir Gecesi’nin önemi anlatılırken yapılması gereken ibadetlerle ilgili bilgiler verildi. Programda ayrıca Kur'an-ı Kerim tilaveti, ney dinletisi ve ilahilerin okunmasının ardından sakalı şerif ziyaret edildi. 

‘‘ Ramazan Bayramının habercisi olan manevi Kadir Gecemiz mübarek olsun’’ 

Kur'ân-ı Kerim’in inmeye başladığı gün olan Kadir Gecesi münasebetiyle kadınlara yönelik program düzenlediklerini ifade eden Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Hanım Evlerimiz Kadir Gecesi vesilesiyle Sakal-ı Şerif (s.a.v.) ziyareti, sohbet ve ney dinletisi programı gerçekleştirdi.  Programımıza katılan AK Parti Ankara Milletvekili Adayı Burcu Gökalp'e teşekkür ediyorum. Ramazan Bayramının habercisi olan Kadir Gecemiz mübarek olsun. Allah, edilen duaları, yapılan ibadetleri kabul etsin’’ dedi.

attachment-84579-0-a4421b1e88803aed562fe1ace13cbb79-1681806602.jpg

attachment-84579-1-a4421b1e88803aed562fe1ace13cbb79-1681806602.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.