Ankara Haber: Pursaklar'da Ertuğrul Başkan’dan Personellerine Çifte Bayram...

Ankara Haber: Pursaklar'da Ertuğrul Başkan’dan Personellerine Çifte Bayram...
Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, belediye personeline bayram ikramiyesi ve banka promosyonunu Ramazan Bayramı arifesinde ödeyerek, çalışanlarına çifte bayram heyecanı yaşattı.

Sene başında personellerin enflasyon karşısında ezilmemeleri için büyük bir iyileştirme yapan Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Ramazan Bayramında da personellere çifte bayram sevinci yaşattı.

Başkan Ertuğrul Çetin’in talimatı ile belediye personellerinin hesaplarına bayram ikramiyesi ve banka promosyonlarını yatırarak, çalışanlarına büyük bir mutluluk yaşattı. 

‘‘Bayram ikramiyelerini yatırdık. Güle güle harcayın, hayırlı bayramlar’’

Pursaklar'a hizmet yolunda gece gündüz birlikte çalıştıkları tüm mesai arkadaşlarına çifte bayram mutluluğu yaşattıklarını belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; "Birlikte hizmet ettiğimiz, mesai arkadaşlarımıza çifte bayram yaşatıyoruz. Mesai arkadaşlarımızın refah seviyelerini yükselterek daha rahat bir ortamda çalışmalarını sağlamak için elimizden ne geliyorsa yapıyoruz. Tüm personelimize; Banka promosyon ödemelerini, Bayram ikramiyelerini yatırdık. Güle güle harcayın, hayırlı bayramlar'' dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.