Gelin ve kayınpeder arasındaki yasak aşk gizli kalmadı! Herkes sustu, bebek telsizi konuştu! Acılı eş öğrendikten sonra anlattı! Neler oluyor?

Gelin ve kayınpeder arasındaki yasak aşk gizli kalmadı! Herkes sustu, bebek telsizi konuştu! Acılı eş öğrendikten sonra anlattı! Neler oluyor?
Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan bir olay resmen kan dondurdu. Bir erkek, eşi ve babası arasındaki yasak aşkı oldukça ilginç bir şekilde öğrendi. İşte yasak aşkın ortaya çıkışı…

İlginç bir aldatma öyküsü, sosyal medyanın gündemine bir anda oturdu. Dünya kamuoyunun ilgisini çeken aldatma öyküsü The Sun’ın haberi ortaya çıktı. Habere göre, Güney Galler’in Rhondda bölgesinde yaşayan 22 yaşındaki Declan Fuller, eşi ve babasını aldatırken yakaladı. Ancak bilenenin dışında bir yakalayış yapan Declan Fuller, aldatmayı anlamasından sonra basına konuştu. Genç adamın anlattıkları ise, resmen kan dondurdu.

Babası ve eşinin kendisini aldattığını öğrenen Declan Fuller’in sözleri, tüm dünya kamuoyunun gündemine bir anda oturmasını sağladı. Eşi ve babasını nasıl yakaladığını anlatan genç adam, eşi Stephanie ve babası Darren’in yasak aşkını nasıl öğrendiğini ayrıntılarıyla The Sun’a aktardı. Acılı eşin aldatma sonrası söyledikleri ise resmen yürek burktu. İşte yasak aşkın ortaya çıkışı…

YASAK AŞKI ORTAYA İKİ YAŞINDAKİ KIZLARININ TELSİZİ ÇIKARDI

The Sun’ın haberine göre, hem eşi hem de babasının hareketlerinden şüphe duymaya başlamış olan Declan Fuller, boşandıktan sonra kendileriyle birlikte yaşamaya başlayan babası ile eşinin kendisini aldattığını bir bebek telsizi sayesinde öğrendi. Bebek telsizinden gelen seslerle birlikte telsizin ekranına bakmaya karar veren genç adam, yasak aşkı resmen gözleriyle görerek de teyitti. Çiftin iki yaşındaki Willow isimli kızlarının odasında yasak aşk yaşayan ikili, böylelikle yakalanmış oldu.

AYRILDIKTAN SONRA KAYINPEDERİYLE AŞK YAŞAMAYA DEVAM ETTİ

Yasak aşkı ortaya çıkaran bebek telsizinin ardından boşanma kararı alan Declan Fuller’in eski eşi Stephanie ayrıldıktan sonra kayınpederi ile aşk yaşamaya devam etmesiyle eski eşinde ayrı bir hayal kırıklığı daha yarattı. Stephanie ve eski kayınpederi Darren’in arasındaki ilişkiden bir de ikiz bebekleri olmak üzere olduğu bilgisini de eski eş verdi. Eski eşi ile babasının ebeveyn olmak için gün saymaya başladığını bildiren Declan Fuller, “Bebekler için üzülüyorum. Çünkü çok karmaşık ve düzensiz bir aileye gelecekler. Karım ve babam beni aldattı. Onları yakaladım” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.