Akyurt’ta hasat bayramı!

Akyurt’ta hasat bayramı!
Akyurt’ta 2023 yılı hasat sezonu başladı. Yıldırım Mahallesinde bulunan Toprak Mahsulleri Ofisi Kabul Merkezinde yapılan törene Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık, TMO Ankara Başmüdürü Mustafa Öztürk, Akyurt Ziraat Odası Başkanı Satılmış Kartal ve çok sayıda çiftçi katıldı.

Akyurt’ta Toprak Mahsulleri Ofisinde “Hasat Bayramı” programı düzenlendi. Akyurt’ta 2023 yılı hasat sezonu başladı. Yıldırım Mahallesinde bulunan Toprak Mahsulleri Ofisi Kabul Merkezinde yapılan törene Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık, TMO Ankara Başmüdürü Mustafa Öztürk, Akyurt Ziraat Odası Başkanı Satılmış Kartal ve çok sayıda çiftçi katıldı.

Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık törende çiftçilere ve davetlilere hitaben yaptığı konuşmada “Yine hasat dönemine geldik. Akyurt’ta gerek Ziraat Odamızla gerek İlçe Tarım Müdürümüzle gerekse diğer kurumlarımızla uyum içerisinde çalışan bir yapıdayız. Bir telefon kadar birbirimize yakın olmanın verdiği güven sayesinde bizler Akyurt Belediyesi olarak çiftçimizin, üreticimizin her zaman yanındayız. Belediyemiz olarak üreticilerimize sebze, fide desteğinde bulunuyoruz. Tohum desteği, arılı kovan desteği, damızlık koç desteği ve yakıt desteğinde bulunduk. Tüm bu iş birliklerimizi yaparken de kurumlarımızla istişare halinde çalışıyoruz. İnşallah hasat ve mahsul beklediğiniz gibi olmuştur. Sizlerin bir sıkıntınız, talebiniz, öneriniz olduğunda bizler buradayız. Her zaman çözüm üretmek için varız. Ben tekrar bereketli bir yıl, bereketli bir hasat sezonu olmasını diliyorum.” diye konuştu.

Ankara TMO Başmüdürü Mustafa Öztürk ise törende yaptığı konuşmada “Sayın Belediye Başkanımız ve Ziraat Odası Başkanımız, destekleriyle bizlere her zaman yanımızda olduklarını hissettirdiler. Şimdi buradaki alanı görüyorsunuz yüzde 80 doluluğa ulaştık. Ama bu demek değildir ki hasat bitti. Hasat sürdüğü sürece alımlara devam edebilmek için silolarımızı genişletme çalışmamız var. Çalışmalarımız, üreticilerimizin bir an önce ürününü teslim ederek karşılığını alması, bekleme yaşanmaması üzerine olacak. 2 senedir alım yapıyoruz. Burada gece gündüz demeden çalışan bütün arkadaşlara da teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Programın ardından Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık, TMO Ankara Başmüdürü Mustafa Öztürk ve Akyurt Ziraat Odası Başkanı Satılmış Kartal çiftçilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

attachment-87722-0-56ba7c7cbac4552d1ba8d97937d3798f-1690442315.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.