Ankara'da O Yer Ücretsiz Ağız ve Diş Sağlığı Hizmeti Sunuyor? Ücretsiz Diş Randevusu Nasıl, Nereden Alınır?

Ankara'da O Yer Ücretsiz Ağız ve Diş Sağlığı Hizmeti Sunuyor? Ücretsiz Diş Randevusu Nasıl, Nereden Alınır?
Çankaya Belediyesi, semtlerde bulunan poliklinikleriyle her yıl binlerce vatandaşa ağız ve diş sağlığı hizmetini ücretsiz olarak veriyor.

Çankaya Belediyesi Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniklerinde, genel muayene, diş çekimi, dolgu ve diş taşı temizliği sosyal güvencesine bakılmaksızın hizmet veriliyor.  

 Çankaya Belediyesi, en temel insan haklarından biri olan sağlık hakkını ilçeye bağlı semtlerde bulunan ağız ve diş sağlığı polikliniklerinde Çankayalılara ücretsiz olarak vermeye devam ediyor. Sağlıkta eşitlik ilkesinin esas alındığı uygulamada vatandaşların sosyal güvencesi olup olmadığına bakılmaksızın genel muayene, diş çekimi, dolgu ve diş taşı temizliği yer alıyor.  

Başkentliler, Yıldız Hizmet Binası içindeki Prof. Dr. Nusret Fişek, Dikmen Hüseyin Kölemenoğlu ve 100. Yıl Çankaya Evi Ağız ve Diş Sağlığı Poliklinikleri’nde tedavi olabiliyor. 

 3 NOKTADA VERİLEN HİZMETTE RANDEVU ALMAK YETERLİ 

Çankaya Belediyesinin ağız-diş sağlığı hizmetlerinden yararlanmak isteyen vatandaşlar için randevu almak yeterli oluyor. Hizmetin verildiği ağız ve diş sağlığı polikliniklerinin adres ve telefonları ise şöyle:   

Hüseyin Kölemenoğlu Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği: Aydınlar Mah. Çelikkale Sok. No: 14 Dikmen Tel: 482 56 60 

Prof. Dr. Nusret Fişek Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği: Sancak Mah. Turan Güneş Bulvarı 516. Sokak Yıldız Hizmet Binası içi Tel:  458 90 40  

100. Yıl Çankaya Evi Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği: İşçi Blokları Mahallesi 1534. Sokak ile 1524. Sokak Kesişimi Tel: 285 85 99 

Çankaya Belediyesi veri sorumlusu sıfatıyla; kurumumuzla ilişkinize bağlı olarak 6698 Sayılı Kişisel Verileri Koruma Kanunun çizdiği sınırlar kapsamında bir kısım kişisel verileriniz tarafımızca işlenmektedir. Detaylı Aydınlatma Metnine internet sitemizden ve tarafımızdan isteyerek ulaşabilirsiniz.-Bu e-posta mesajı kişisel olup, içeriğinden mesajı atan kullanıcı doğrudan sorumludur. Bu mesajın içeriği ve/veya ekleri hiçbir şekilde izinsiz kullanılamaz, saklanamaz ve/veya kopyalanamaz. Mesaj yanlışlıkla size gönderilmişse ya da mesajın muhatabının siz olmadığını düşünüyorsanız, lütfen tüm ekleriyle birlikte siliniz ve göndereni uyarınız.

This is a personal e-mail message the user of which is directly responsible for the content of the message. Under no circumstances the content and/or annexes of the message can be used, hold and/or reproduced without permission. If the message has been sent to you by mistake or if you think you are not the intended recipient, please with all the annexes, delete the message and notify the sender.

 

attachment-88208-2-d19fdcc193f80b6dc06fb3b458ba212b-1692001197-1692006095.jpg

attachment-88208-1-d19fdcc193f80b6dc06fb3b458ba212b-1692001197.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.