Dikkat Yoğun Yağış Bekleniyor: Ankara ve İstanbul'da Hava Durumu Alarmı!

Dikkat Yoğun Yağış Bekleniyor: Ankara ve İstanbul'da Hava Durumu Alarmı!
Yeni meteoroloji raporlarına göre, bugün ülkemizin birçok bölgesinde yoğun yağışlar bekleniyor. Özellikle Marmara'nın kuzey ve doğu kesimlerinde, İç Anadolu'nun belirli bölgelerinde, Batı Akdeniz'in iç taraflarında ve Karadeniz kıyılarında sağanak yağışın etkili olması öngörülüyor. İşte Ankara hava durumu

Yeni meteoroloji raporlarına göre, bugün ülkemizin birçok bölgesinde yoğun yağışlar bekleniyor. Özellikle Marmara'nın kuzey ve doğu kesimlerinde, İç Anadolu'nun belirli bölgelerinde, Batı Akdeniz'in iç taraflarında ve Karadeniz kıyılarında sağanak yağışın etkili olması öngörülüyor.

Meteoroloji yetkililerinin aktardığı bilgilere göre, yurdun kuzey, iç ve batı kesimleri zamanla bulutlanacak. Hatay kıyıları, Kahramanmaraş'ın batı bölgeleri, Kars, Ardahan ve daha birçok ilimizde gök gürültülü sağanak yağışlar meydana gelecek. Fakat diğer bölgelerimizde daha sakin ve açık bir hava hakim olacak.

Gün içerisinde İç Ege, Batı Akdeniz'in iç bölgeleri ve İç Anadolu'nun güneybatı kesimlerinde özellikle öğleden sonra yağışın şiddetini arttırması bekleniyor. Samsun ve Ordu çevrelerinde ise akşam saatlerine doğru kuvvetli yağışlar olabileceği belirtiliyor.

Ülkemizin genelinde hava sıcaklıkları mevsim normallerinde seyredecek. Ancak rüzgarın hızı bazı bölgelerde 40-60 km/saat hızında esebilir, bu nedenle vatandaşların dikkatli olmaları öneriliyor.

İşte bazı şehirlerimizde beklenen hava durumu:

ANKARA : 22 °C, Yağmur

EDİRNE: 34°C, hafif bulutlu.

İSTANBUL: 30°C, sabah saatlerinde Anadolu Yakası'nda, öğleden sonraysa kuzey bölgelerinde yağış bekleniyor.

BURSA: 31°C, genellikle açık gökyüzü.

SAKARYA: 29°C, zamanla bulutlanacak ve yerel yağışlar gözlenebilir.

Vatandaşlarımızın dışarı çıkarken yanlarına şemsiyelerini almaları ve yağışlı havalara karşı tedbirli olmaları tavsiye ediliyor.

6f5ccbe36a53910f-1693686010.jpg

96d26c53bf275ab5-1693686010.jpg

42ed61b4fe9cc4e1-1693686010.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.