Müge Anlı'da Ankaralı Birsen Polat'ın Esrarı 59 Gün Sonra Aydınlandı! Kızı Derya'nın Gözyaşları Sel Oldu Aktı!

Müge Anlı'da Ankaralı Birsen Polat'ın Esrarı 59 Gün Sonra Aydınlandı! Kızı Derya'nın Gözyaşları Sel Oldu Aktı!
Ankara'dan kaybolan Birsen Polat'ın 59 günlük sırrı, Müge Anlı'nın programında çözüldü. Bu gelişmeler karşısında kızı Derya'nın gözyaşlarına hakim olamadığı anlar ekran başındakileri de derinden etkiledi.

Ankara'da ortadan kaybolan 45 yaşındaki iki çocuk annesi Birsen Polat'ın sırrı, Müge Anlı'nın canlı yayınında aydınlanmaya başladı. Polat, en son 16 Temmuz'da, Kars'taki bir düğünden dönüşte kardeşlerinin yanında konakladığı Ankara'da görüldü. O sabah "İstanbul'a gidiyorum" diyerek evden ayrıldı ve bir daha haber alınamadı.

Derya, annesinin bu esrarengiz ortadan kayboluşu üzerine Müge Anlı'nın programına başvurdu. Annesinin geçmişte de birkaç kez benzer şekilde evi terk ettiğini ifade eden Derya, annesinin son zamanlarda değişen ruh hali ve bir gizli telefonu olabileceği şüphesinden bahsetti.

Yayının ilerleyen saatlerinde, Derya'nın bir akrabası canlı yayını arayarak, Birsen Polat'ın, Derya'nın teyzesini telefonla aradığı bilgisini paylaştı. Bu gizemli telefon konuşmasında Birsen, "Ben iyiyim, beni aramanıza gerek yok" dediğini aktardı. Ancak program ekibi, bu bilginin ardından Birsen Polat'a ulaşamadı.

Birsen'in şüpheli olarak düşünülen gizli telefonuyla ilgili de yeni bilgiler geldi. Yakın bir tanıdık, bu numaranın Birsen tarafından sıklıkla kullanıldığını ifade etti.

Bu yaşananlar karşısında duygusal anlar yaşayan kızı Derya, canlı yayında gözyaşlarına boğuldu ve annesine seslenerek, "Benim annem yok mu artık? Çocuklarını hiç düşünmüyor musun? Bizi çok yordun. Yanımızda olabilirsin ama aslında yoksun. Lütfen geri gel ve anneliğini yap," şeklinde sitemlerde bulundu.

Bu esrarengiz olayın ardındaki sır perdesi, Müge Anlı'nın programında aralanmaya devam edecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.