Keziban Eryılmaz'ın Esrarengiz Kayboluşu: Müge Anlı’da Sorular Artıyor, Cevaplar Yetersiz!

Keziban Eryılmaz'ın Esrarengiz Kayboluşu: Müge Anlı’da Sorular Artıyor, Cevaplar Yetersiz!
Keziban Eryılmaz, Sinop'ta esrarengiz bir şekilde ortadan kayboldu. Son görüldüğünde eşi Coşkun'la bir parktaydı. Yasemin, Keziban'ın kuzeni, Coşkun'un davranışlarında tuhaflıklar fark etti. Keziban'ın eski sevgilisi Harun ise şüpheli paylaşımlarla...

Sinop Boyabat'ta yaşanan ve tüm Türkiye'nin takip ettiği Keziban Eryılmaz'ın esrarengiz kayboluşu, Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işlendi. 38 yaşındaki, 4 çocuk annesi Eryılmaz'ın ortadan kaybolması üzerine ailesi, programın yolunu tuttu. Eryılmaz’ın dini nikahlı eşi Coşkun, suçlamaları kabul etmezken, eski sevgili Harun'un yaptığı tehditkâr paylaşımlar soru işaretlerini artırdı.

Yumruklar Havada Uçuştu

Programın ilerleyen saatlerinde, Coşkun ve Harun arasında gergin anlar yaşandı. Eryılmaz'ın yakın arkadaşı, Harun'un Keziban'ı uygunsuz görüntülerle tehdit ettiğini açıkladı. Harun'un sosyal medya paylaşımları ise izleyenleri dehşete düşürdü. Müge Anlı, bu durumu sert bir dille eleştirdi ve "Bir insan, eşi ya da sevgilisi kaybolunca merak etmez mi?" dedi.

ekran-goruntusu-2023-09-14-195331.jpg

'Annemi Lütfen Bulun'

Coşkun, geçtiğimiz hafta içerisinde bir ayakkabı mağazası açtığı ve Keziban'ın bu mağazada çalıştığı bilgisini verdi. Ancak Keziban kaybolduktan sonra Coşkun, mağazayı kapattı. Keziban'ın kızı ise canlı yayında, "Annemi lütfen bulun. Coşkun, anneme bir şey yaptı." iddiasında bulundu.

Coşkun ve Harun İfadesi

Her iki şüpheli de suçlamaları reddetti ve ifadelerini değiştirmedi. Coşkun, "Emniyet benim ifademi aldı. Bilgim yok" derken, Harun ise Keziban ile yasak bir aşk yaşadığını kabul etti fakat onu tehdit etmediğini iddia etti.

Yeni Deliller ve Tanıklar

Keziban'ın kuzeni Yasemin'in dedikleri, Keziban'ın kaçırılmış olabileceği yönündeki iddiaları güçlendirdi. Yasemin, Keziban'ın Coşkun'u artık hayatında istemediğini, Coşkun'un ifadelerinin yalan olduğunu söyledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.