Ankara Haber: Sincan Çiftçilerine Tohumda Dev Destek! Son Gün 20 Eylül…

Ankara Haber: Sincan Çiftçilerine Tohumda Dev Destek! Son Gün 20 Eylül…
Sincan Belediyesi, bölgedeki üreticilere %50 hibeli buğday tohumu desteği sunuyor. Bu fırsattan yararlanmak isteyen çiftçiler için son başvuru tarihi 20 Eylül. Destekle hem üretimin sürekliliği amaçlanıyor hem de çiftçinin maliyet yükü hafifliyor.

Sincan Belediyesi, yerel üreticilere verdiği desteği sürdürüyor. Tarımsal üretimin devamlılığını sağlamak ve bölgedeki üretimi desteklemek amacıyla bu yıl da çiftçilere %50 hibeli buğday tohumu dağıtacak. Üreticiler, bu fırsattan yararlanmak için 20 Eylül'e kadar başvuruda bulunabilecek.

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, göreve başladığı günden bu yana kırsal kalkınmayı ve üreticiyi destekleme politikalarıyla dikkat çekiyor. Başkan Ercan, bu son destekle hem çiftçilerin maliyet yükünü hafifletmeyi hem de Sincan topraklarında üretimin sürekliliğini sağlamayı hedefliyor.

9a1a1619.jpg

SİNCAN BELEDİYESİNDEN ÇİFTÇİLERE BUĞDAY TOHUMU DESTEĞİ

Önceki yıllarda da benzer desteklerle çiftçilere yardımcı olan belediye, bu sene de %50 hibeli buğday tohumu sağlama kararı aldı. Üreticilerin bu destekten yararlanabilmeleri için başvurularını belediyenin resmi internet sitesi üzerinden yapmaları gerekiyor. Başvuru için gereken detaylara ve şartlara ulakbel.sincan.bel.tr web adresinden ulaşılabiliyor.

Sadece Sincan'da çiftçilikle uğraşan ve ÇKS belgesine sahip olan üreticilerin başvurabileceği bu fırsatta, başvuru sırasında ÇKS belgelerini sisteme yüklemeleri gerekiyor. Başvuru sonucunda hak kazanan üreticiler, belediyenin sağladığı %50 hibeli buğday tohumlarına kavuşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.