​​​​​​​Pursaklar'da Endemik Vadi Rüzgarı: Ankara'nın Doğal Mirası Göz Dolduruyor!

​​​​​​​Pursaklar'da Endemik Vadi Rüzgarı: Ankara'nın Doğal Mirası Göz Dolduruyor!
Pursaklar'ın Endemik Vadi'si, Ankara'nın eşsiz doğal mirasını tanıtarak ziyaretçileri büyülüyor. Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, üst düzey misafirlerini bu benzersiz vadide ağırlayarak, Ankara'nın simgesi olan endemik bitki ve hayvanları tanıttı.

Pursaklar, Ankara'nın en değerli doğal miraslarından biri olan Endemik Vadi'yi misafirleriyle paylaştı. Vadi, Ankara’ya has endemik bitkilerin ve hayvanların ev sahibi olmasıyla biliniyor.

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Ankara'nın öne çıkan kültürel zenginliklerini tanıtmak adına, AK Parti Ankara Milletvekili Lütfiye Selva Çam, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Sevim Sayım Madak ve Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Av. Doç. Dr. Safa Koçoğlu'nu Endemik Vadi'de ağırladı. Bu özel ziyarette, vadinin sunduğu zenginlikler ve Ankara'nın simgeleri olan Ankara Keçisi, Ankara Güvercini, Ankara Kedisi ve Ankara Tavşanı tanıtıldı.

Pursaklar’ın Ziyaretçi Noktası; Endemik Vadi

Vadinin bir diğer özelliği ise Ata bahçesi. Burada, ata tohumlarıyla yetiştirilen birçok yerli sebze ve meyve ziyaretçilere sunuldu. Başkan Çetin, misafirlerine dalından taze sebzeleri tatma fırsatı sundu ve Ankara'nın özgün canlıları hakkında detaylı bilgi verdi.

375992996-730402995564055-6249266483017086233-n.jpg

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, ziyaret sonrasında duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Misafirlerimizle Ankara'nın doğal mirasına sahip çıktığımız Endemik Vadimizi keşfettik. Vadinin sunduğu tüm doğal güzellikleri ve kültürel zenginlikleri birlikte deneyimledik. Onların bu özel mekandan etkilenmeleri ve beğenmeleri bizi son derece mutlu etti." şeklinde konuştu.

Bu özel vadi, Pursaklar'ın doğal güzelliklerini ve Ankara'nın endemik zenginliklerini tanıtmak adına birçok ziyaretçiye ev sahipliği yapmaya devam ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.