Ankara'da İstihdam Rüzgarı: Belediye, İş Arayanla İşvereni Bir Araya Getiriyor!

Ankara'da İstihdam Rüzgarı: Belediye, İş Arayanla İşvereni Bir Araya Getiriyor!
Pursaklar Belediyesi, İstihdam Şefliği ile iş arayanlar ve işverenler arasında köprü görevi görmekte olup, son dört buçuk yılda birçok iş buluşmasını başarıyla gerçekleştirdi. İşsiz kalmış Pursaklarlılar için umut ışığı olmayı sürdüren belediye...

Pursaklar Belediyesi, istihdam seferberliği başlatarak işsizlikle mücadeleye hız kesmeden devam ediyor. İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstihdam Şefliği, Pursaklar'ı istihdamın öncü şehri haline getirmeyi hedefliyor.

Son dört buçuk yılda, Pursaklar Belediyesi'nin öncülüğünde, iş arayanlar için birçok iş buluşması gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'in öncülüğünde, işverenlerle iş arayanlar arasında köprü vazifesi gören İstihdam Şefliği, Pursaklarlıların umudu oldu.

İstihdamda Öncü Şehir Pursaklar

"İşsiz kalan hiçbir hemşehrimizin yanında olmayı sürdüreceğiz." diyen Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, "Hemşehrilerimizin meslek bilgisi olsun ya da olmasın, iş bulabilmeleri için elimizden geleni yapıyoruz. İşletmelerle aramızda sürekli bir iletişim ağı kurarak, Pursaklarlıların işsiz kalmaması için çaba sarf ediyoruz." şeklinde konuştu.

Son olarak, Pursaklar Belediyesi, unlu mamuller sektöründe faaliyet gösteren bir firmaya toplamda 50 personel alımı için aday gösterdi. 221 iş arayanın CV'sini değerlendiren belediye, 87 adayı iş mülakatına davet etti. Firma yetkililerinin yapacağı son değerlendirmelerle, yeni işe alınacak personeller belirlenecek.

Pursaklar Belediyesi'nin bu tür istihdam projeleri, diğer belediyeler için de örnek teşkil ediyor. İstihdam seferberliği, Pursaklar'ın yanı sıra Türkiye'nin dört bir yanında iş arayanların umudu olmaya devam ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.