Ankara Haber: Çankaya Evleri'nde Ücretsiz Kurs Heyecanı Başlıyor!

Ankara Haber: Çankaya Evleri'nde Ücretsiz Kurs Heyecanı Başlıyor!
Çankaya Belediyesi, Çankaya Evleri'nde 18-29 Eylül tarihleri arasında 100'den fazla branşta ücretsiz kurs kayıtlarını başlatıyor. Başkan Alper Taşdelen "21. Yüzyılın halkevleri" Çankayalıya eğitim ve sosyalleşme fırsatı sunuyor.

Ankara'nın en dinamik ilçelerinden biri olan Çankaya, yeni eğitim sezonuna hazır. Çankaya Belediyesi'nin yürüttüğü projede, Çankaya Evleri ilçe halkının eğitimdeki ikinci adresi olma yolunda hızla ilerliyor. Bu yıl da, 18-29 Eylül tarihleri arasında, tam 100'den fazla branşta ücretsiz kurs kayıtları yapılacak.

ÜCRETSİZ KURSLARA KAYITLAR BAŞLIYOR

Çankaya'nın sosyal yaşantısına büyük katkıda bulunan bu evler, her yaştan insanın yeni beceriler kazanması, hobiler geliştirmesi ve sosyalleşmesi için bir fırsat sunuyor. Belediye Başkanı Alper Taşdelen, bu evleri "21. Yüzyılın halkevleri" olarak nitelendiriyor. İngilizce, Almanca, Fransızca gibi yabancı dillerden tutun da, yağlı boya, gitar, yoga ve pilates gibi farklı hobi kurslarına kadar geniş bir yelpazede kurs seçenekleri bulunuyor.

2023-04-08-kultur-sosyal-zubeyde-hanim-cankaya-evi-kurslar-69.jpg

ÇANKAYA EVLERİNDE YENİ DÖNEM KAYITLARI 18 EYLÜL'DE BAŞLIYOR

Başkan Taşdelen, bu evlerin sadece belli bir yaş grubuna değil, her yaştan insana hizmet verdiğinin altını çizerek, "Çankayalıların evi, halkın evi. Çankaya Evlerimiz genç, yaşlı, çocuk demeden herkese açık. Gençlerimiz ders çalışma alanlarından faydalanabilirken, yetişkinler ve yaşlılar da kendileri için tasarlanmış kurslarda yeni şeyler öğrenebilirler" şeklinde konuştu.

Bu eğitim sezonunda da binlerce Çankayalının bu evlerde kaliteli zaman geçireceğini belirten Taşdelen, her yaştan vatandaşın ilgisini çekecek, öğretici ve eğlenceli kursların yer aldığı bu programla Çankayalılara hizmet vermeye devam edeceklerini ifade etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.