"Bay ve Bayan Smith" Filmi Unutulmadı! Şimdi de Dizi Oluyor! Brad Pitt ve Angelina Jolie…

"Bay ve Bayan Smith" Filmi Unutulmadı! Şimdi de Dizi Oluyor! Brad Pitt ve Angelina Jolie…
​​​​​​​"Bay ve Bayan Smith" Serüveni Televizyonla Devam Ediyor! 2005'te beyazperdeye damga vuran "Bay ve Bayan Smith", 2024'te dizi formatında geri dönüyor. Donald Glover ve Maya Erskine'in başrolde olduğu bu yeni dizi başlıyor.

2005 yılında vizyona giren ve büyük ilgi gören aksiyon filmi "Bay ve Bayan Smith", şimdi de dizi olarak seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. Brad Pitt ve Angelina Jolie'nin unutulmaz performanslarıyla beyazperdeye taşıdığı film, 2024'te dizi formatıyla ekranlara dönüyor.

"Mr. & Mrs. Smith" filmi, evli bir çift olan John ve Jane'in sıradan hayatlarının aslında ne kadar tehlikeli ve aksiyon dolu olduğunu ortaya çıkaran bir hikayeyi ele alıyordu. İki ayrı ve rakip organizasyon için tetikçi olarak çalışan bu çiftin hikayesi, izleyiciyi hem şaşırtmış hem de büyülemişti.

ekran-goruntusu-2023-09-16-192409.jpg

Dizi versiyonunda başrolleri ünlü aktör Donald Glover ve yetenekli oyuncu Maya Erskine üstleniyor. Ayrıca dizinin oyuncu kadrosunda Michaela Coel, John Turturro, Paul Dano, Parker Posey ve Wagner Moura gibi yıldız isimler de yer alacak.

Dizinin, filmin başarısını yakalayıp yakalayamayacağı şimdiden merak konusu. Ancak güçlü oyuncu kadrosu ve ilgi çekici konusuyla "Bay ve Bayan Smith" dizisinin de izleyici tarafından büyük ilgi görmesi bekleniyor.

ekran-goruntusu-2023-09-16-192453.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.