Sincan Belediyesi'nden Öğrencilere Büyük Destek: Yarım Elma Hayır Çarşısı'ndan Okul Yardımı

Sincan Belediyesi'nden Öğrencilere Büyük Destek: Yarım Elma Hayır Çarşısı'ndan Okul Yardımı
Sincan Belediyesi, Yarım Elma Hayır Çarşısı ile 10.717 öğrenciye okul yardımında bulundu. Destekler kapsamında, kırtasiye malzemeleri, okul çantaları, kıyafetler ve ayakkabılar dağıtıldı.

Sincan Belediyesi, eğitim hayatına devam eden öğrencileri unutmadı. İhtiyaç sahibi 10.717 öğrenciyi okulların açılmasından önce sosyal destek kartlarıyla destekleyen belediye, Yarım Elma Hayır Çarşısı'nın kapılarını da ihtiyaç sahibi öğrencilere açtı.

Bu sene içerisinde, dar gelirli ailelerin çocuklarına yönelik eğitim yardımlarını sürdüren belediye, öğrencilere kırtasiye, kıyafet, okul çantası ve ayakkabı desteği de sağladı. Sincan'da yaşayan depremzede öğrencilere de unutulmadı ve onlar da bu destekten faydalandı.

hayir-carsisi-okul-yardim-2.jpeg

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan öncülüğündeki bu sosyal yardım projesi kapsamında, Yarım Elma Hayır Çarşısı'na davet edilen dar gelirli aileler, çocuklarının okul ihtiyaçlarını buradan karşıladı. 1000 öğrenci bu anlamlı yardımla okula daha motive bir şekilde başlangıç yaptı. Öğrenciler ve aileleri, Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan’a bu değerli destekleri için minnettarlık duygularını dile getirdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.