Ankara’da Dört Kuşak Gaziler Aynı Fotoğrafta Buluştu!

Ankara’da Dört Kuşak Gaziler Aynı Fotoğrafta Buluştu!
Keçiören'de 19 Eylül Gaziler Günü etkinliğinde, Kore, Kıbrıs, 15 Temmuz ve Güneydoğu gazileri aynı karede buluştu. Bu anlamlı buluşma, katılımcılar için unutulmaz bir anı oldu.

Keçiören'de gerçekleşen özel bir etkinlik, Türkiye'nin dört farklı döneminden gazileri aynı karede buluşturdu. 19 Eylül Gaziler Günü'nde Keçiören Belediyesi ve Türkiye Gaziler Şehit Aileleri Vakfı'nın ortaklaşa düzenlediği anma programı, katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı.

Estergon Türk Kültür Merkezi'nde tertiplenen etkinlikte, Kore'den Kıbrıs'a, 15 Temmuz'dan Güneydoğu'ya kadar ülkemizin dört farklı dönemini temsil eden gaziler bir araya geldi. Kore Gazisi Ahmet Karaçoban, Kıbrıs Gazisi Sıddık Büyükturan, 15 Temmuz Gazisi Durak Deniz ve Güneydoğu Gazisi Mehmet Eğin'in oluşturduğu bu tarihi kare, etkinlikteki katılımcıları derinden etkiledi.

1-1-1.jpg

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, duygularını; "Böylesine özel bir günde, dört farklı kuşaktan gaziyi aynı fotoğrafta görmek, hepimiz için tarifsiz bir gurur kaynağı oldu. Şehitlerimizi rahmetle anarken, gazilerimize de sağlık ve uzun ömürler diliyorum. Vatan, bu kahramanlara minnettar." sözleriyle dile getirdi.

Öte yandan, programın özel konuklarından biri olan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya da, tüm gazilerin Gaziler Günü'nü kutlayarak onların fedakarlıklarını yürekten takdir ettiğini belirtti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.