Etimesgut’ta 3 Tesis Açıldı! Topçu Mahallesi Kapalı Pazar Yeri, Hoca Ahmet Yesevi Cami Hizmete Girdi!

Etimesgut’ta 3 Tesis Açıldı! Topçu Mahallesi Kapalı Pazar Yeri, Hoca Ahmet Yesevi Cami Hizmete Girdi!
Etimesgut Belediyesi tarafından Topçu Mahallesi'nde inşa edilen kapalı pazar yeri, zabıta merkezi ve Hoca Ahmet Yesevi Cami, düzenlenen görkemli bir törenle hizmete açıldı. Açılış törenine Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel...

Etimesgut Belediyesi Topçu Mahallesi kapalı pazar yeri, zabıta merkezi ve Hoca Ahmet Yesevi Cami törenle hizmete girdi.

Açılışa MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, Etimesgut Kaymakamı Naci Aktaş, Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, Ankara Müftüsü Hasan Çınar, MHP Etimesgut İlçe Başkanı Mustafa Demiray, muhtarlar, STK temsilcileri ve mahalle sakinleri katıldı.

Açılış cuma namazı çıkışı sonrası dualarla yapıldı.

Törende konuşan Başkan Demirel, bölgenin kapalı Pazar yerine ve camiye ihtiyaç duyduğunu yönde yoğun talep geldiğini hatırlatarak, “Mahallemizde Feyzullah Cami yeterli gelmiyordu. Kapalı Pazar yerimizin yanına cami de yapılmasını kararlaştırdık.

Geçen yıl temelini attığımız bu hizmetlerin bugün Mevlid-i Nebi haftasında açılışını yapmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Kapalı pazaryeri, zabıta merkezimiz ve Hoca Ahmet Yesevi adını verdiğimiz camimiz hayırlı olsun” dedi.

Demirel mahalle sakinlerine “Seçtiğiniz yöneticileri takip edin, sonların yaptıklarını, yapamadıklarını sorgulayın” diye seslenerek, “Ben burada sizin makamınızı kullanıyorum, sizin paranızı harcıyorum. Yaptıklarımızı sorgulamak hakkınız ve görevinizdir” dedi.

Yaşar Yıldırım da Etimesgut Belediyesi’nin halkın istek ve ihtiyaçları doğrultusunda örnek çalışmalar gerçekleştirdiğini söyledi.

Yapılan konuşmaların ardandan tesislerin açılışı yapıldı. Açılan Topçu Kapalı Pazaryeri Etimesgut Belediyesi’nin 10. kapalı pazarı oldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.