2 Ekim 2023 Ankara, Samsun, Antalya, İstanbul ve Kocaeli okullar tatil mi?

2 Ekim 2023 Ankara, Samsun, Antalya, İstanbul ve Kocaeli okullar tatil mi?
Türkiye'de ülke geneli bugün yağmur yağışları devam ederken Valilik tarafından da okul tatil kararları alınmaya başlandı.

2 Ekim 2023 Ankara, Samsun, Antalya, İstanbul ve Kocaeli okullar tatil mi? Türkiye'de ülke geneli bugün yağmur yağışları devam ederken Valilik tarafından da okul tatil kararları alınmaya başlandı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından gelen son dakika açıklamalarına göre de yarın ve bu hafta için yağışların devam edileceği belirtilirken okulların da tatil olup olmadığı araştırılıyor.

İSTANBUL 2 EKİM OKULLAR TATİL Mİ?

İstanbul'da hava durumu şu şekilde:

Hava durumuna baktığımızda yarın gündüz saatlerinde yağmur beklendiği, diğer günlerde yağmur beklenmediği görülüyor. Okullar henüz tatil edilmedi.

SAMSUN 2 EKİM OKULLAR TATİL EDİLDİ Mİ?

Samsun'da yağışlı hava devam ediyor ve edecek.

Samsun Valiliği tarafından gelen açıklama da, "İlimiz ve ilçelerinde devam eden çok kuvvetli ve şiddetli yağış nedeniyle sel, su baskını, yıldırım, heyelan ve ulaşımda aksamalar olabileceği değerlendirilerek 02.10.2023 Pazartesi günü tüm okullarımızda (anaokulu,ilkokul,ortaokul, lise) eğitim-öğretime bir gün ara verilmiştir." ifadelerine yer verildi.

KOCAELİ 2 EKİM OKULLAR TATİL Mİ?

Kocaeli hava durumuna baktığımızda şiddetli yağışların devam edeceği haberi gelirken okulların da tatiliyle ilgili sabah erken saatlerde haber gelmesi bekleniyor.

ANTALYA 2 EKİM OKULLAR TATİL Mİ?

Antalya'da sabah erken saatlerde yağışların düşüşe geçeceği gözlemlendi.

Okul tatilleriyle ilgili haberler geldiğinde haberimizi güncelleyerek sizlere daima en doğru bilgiyi vereceğiz. Sizce okullar tatil edilmeli mi, ne düşünüyorsunuz? Yorumlara yazın.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum