Ankara Haber: Gölbaşı Belediyesi'nde Usta Eller Üretiyor!

Ankara Haber: Gölbaşı Belediyesi'nde Usta Eller Üretiyor!
Gölbaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan atölyelerde her gün mesai yoğun geçiyor.
Kendi öz kaynaklarıyla kurduğu atölyelerde üretim yapan Gölbaşı Belediyesi, hem kendi ihtiyacını hem kamu kurumlarının ihtiyacını gideriyor.

Gölbaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan atölyelerde her gün mesai yoğun geçiyor.
Öz kaynaklarla oluşturulan atölyelerde Fen İşleri Müdürlüğü personeli hem üretim hem de tamirat yapıyor. Atölyelerde usta eller imalat, boya, montaj, tamir ve tamirat işlemlerini yürütüyor.

Atölyelerde Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon merkezi için kafesler, yakında açılacak olan Gölbaşı Somut Olmayan Kültürel Miras Müzesi için ahşaptan özel üretim mobilyalar, belediye araçlarının ve elektronik aletlerin tamiratı yapılıyor.
Gölbaşı’ndaki parkların güzelleşmesi için ayrıca yılda 100-200 tane çardak, 200-300 tane bank üretiliyor. Ekipler bununla da sınırlı kalmayarak kamu kurumlarının ihtiyaçlarını gideriyor.
Gölbaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü personeli ilçeye kaliteli hizmet verebilmek için gece gündüz çalışıyor.
“Bütçemiz, büyük bir yükten kurtuluyor”
Sadece belediyenin değil, kamu kurumlarının ihtiyaçlarını gidermek içinde yoğun bir çaba sarf ettiklerini belirten Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek “İşimiz üretmek. Üretirken de öz kaynaklarımızı kullanmak. Bu bütçemizi büyük bir yükten kurtarıyor. Kurduğumuz atölyelerde de hem müdürlüğümüzün kendi bünyesinde kullanacağı hem de ilçemizde ihtiyaç duyulan kent mobilyalarını üretiyoruz. Gölbaşı halkının parasını en verimli şekilde kullanıyoruz. Gölbaşı’mız için aşkla çalışmaya devam ediyoruz.” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.