Arka Sokaklar'ın Volkan Komiser'i yeni mesleğiyle herkesi şok etti! Uzun tedavi sonrası kanseri yenmişti! İstanbul'u terk etti!

Arka Sokaklar'ın Volkan Komiser'i yeni mesleğiyle herkesi şok etti! Uzun tedavi sonrası kanseri yenmişti! İstanbul'u terk etti!
Büyük bir hayran kitlesi olan 'Arka Sokaklar' dizisinde unutulmaz 'Volkan Komiser' karakteriyle izleyenlerin kalbini kazanan Boğaç Aksoy, yaşadığı zorlu kanser mücadelesinin ardından yeni bir hayatın kapılarını araladı. İşte detaylar...

Aksoy, Fethiye'ye taşındı ve burada hayatına tamamen farklı bir yön verdi. Kaptanlık diploması alarak denizle olan ilişkisini pekiştiren Aksoy, kendi teknesini satın aldı. Sosyal medyada teknesiyle verdiği pozlarla büyük ilgi gören genç oyuncu, paylaşımında "Başımıza gelen zorluklar, belki de cesaret edemediğimiz hayallerimize kapı aralıyordur. Hayal kurun, çalışın ve gerisini yüksek bir güce bırakın" mesajını verdi.

resim-2023-10-06-113004048.png

Boğaç Aksoy Kimdir? Boğaç Aksoy Kaç Yaşında?

1989 İzmit doğumlu olan Boğaç Aksoy, eğitime olan değerini hayatının her döneminde gösterdi. Fenerbahçe Lisesi'nden mezun olduktan sonra, Haliç Üniversitesi Besyo Antrenörlük bölümünde eğitimini tamamladı. Profesyonel at biniciliği ve dalgıçlık eğitimleriyle de yeteneklerini çeşitlendiren Aksoy, oyunculuk konusunda da Vahide Gördüm ve Altan Gördüm'ün kuruculuğunda olan Akademi 35 Buçuk Sanat Evi'nde eğitim aldı.

Kanserle olan mücadelesini kazanarak hayatına yeni bir yön veren Boğaç Aksoy, hayallerinin peşinden gitmekte kararlı görünüyor.

ekran-goruntusu-2023-10-06-112455.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.