Ankara Haber: Yozgatlılar, Kültür Turu İle Gölbaşı’nı Gezdi

Ankara Haber: Yozgatlılar, Kültür Turu İle Gölbaşı’nı Gezdi
Güne Tulumtaş Mağarası ziyaretiyle başlayan Yozgatlılar, mağaranın ilgi çekici ortamını ve içindeki karakteristik oluşumları oldukça beğendi.

Yozgatlı Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Ahmet Koç, Kadın Kolları Başkanı Gülümser Gürsu, yönetim kurulu üyeleri, Gölbaşı Yozgatlılar Derneği Başkanı Saim Güneş ile dernek yönetimi, üyeleri ve aileleri Gölbaşı Belediyesi tarafından düzenlenen tur ile Gölbaşı’nın güzelliklerini gezdi.

Güne Tulumtaş Mağarası ziyaretiyle başlayan Yozgatlılar, mağaranın ilgi çekici ortamını ve içindeki karakteristik oluşumları oldukça beğendi. Çocukların tekrar gelmek istedikleri, heyecanlarını aileleriyle paylaştıkları mağara gezisinin ardından tekne turu ile MOGAN gölü keyfi yaşandı. Öğle yemeğinin ardından sahil kenarında sanat sokağını dolaşan Yozgatlılar, el emeği üretimleri dolaştıktan sonra Gölbaşı Fuar Alanı’nda düzenlenen Türkiye’nin en büyük Drift ve Otomobil Festivali’ni de ziyaret ederek heyecan dolu anlar yaşadı.

“İl Hemşeri Derneklerimizle Gölbaşı’mızı birlikte güzelleştirmeye devam edeceğiz.“

Başkan Şimşek, İl Hemşehri dernekleri ile beraber Gölbaşı’nı güzelleştirmeye devam edeceğiz diyerek “Bugün kıymetli Yozgatlı hemşehrilerimizi aileleriyle birlikte Gölbaşı’mızda ağırladık. Hem diğer ilçelerden gelen hem de Gölbaşı’mızda bizimle beraber olan hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Aile ortamında samimi, keyifli bir gün oldu. Biz büyük bir aileyiz.” şeklinde konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.