Berfu Yenenler Adnan Oktar Çetesinin Hedefindeymiş! Meğer Son Anda Kurtulmuş! İşte Kedicik Hikayesi...

Berfu Yenenler Adnan Oktar Çetesinin Hedefindeymiş! Meğer Son Anda Kurtulmuş! İşte Kedicik Hikayesi...
Ünlü isim Berfu Yenenler, Adnan Oktar organize suç örgütü ile bağlantılı şok bir itirafta bulundu. Youtube üzerinden yayınlanan ve Adnan Oktar ve suç örgütünün işleyişini detaylı bir şekilde anlatan "Kedicik" isimli belgesel, tüm Türkiye'nin gündeminde.

"Kedicik" isimli belgeselin ardından Eser Yenenler'in eşi olan ve Miss Turkey dereceli olan Berfu Yenenler'den sarsıcı bir açıklama geldi.

Berfu Yenenler, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla, belgeselde anlatılan "kız düşürme" düzeneklerinin birebir aynısını üniversite yıllarında yaşadığını belirtti. Kendisini de tuzağa düşürmeye çalıştıklarını ifade eden Yenenler, bu konuda yaşadığı travmanın derinliğini ve şaşkınlığını dile getirdi.

ekran-goruntusu-2023-10-10-123802.jpg

Yenenler, "Akasya AVM'de listesinde var" diyerek Adnan Oktar'ın bu tür faaliyetlerde bulunduğu birçok lokasyonda adının olduğunu belirtti. "Beni de burada düşürmeye çalışmışlardı. Benim bunu sindirip anlatmam lazım. Ben ne yaşamışım," şeklinde duygusal bir ifadeyle yaşadıklarını paylaştı.

Adnan Oktar ve çetesinin, genç kızları tuzaklarına düşürmek için oluşturduğu sistem, belgeselde detaylı bir şekilde anlatılıyor. Örgüt, bu kızları kendi hizmetlerine sokmak için çeşitli yöntemler kullanıyor. Berfu Yenenler'in bu açıklaması, bu tuzağa düşmeye ne kadar yakın olduğunu ve böyle bir organizasyonun gerçekte ne kadar tehlikeli olabileceğini bir kez daha gözler önüne seriyor.

Bu açıklamanın ardından Berfu Yenenler'in nasıl bir yol izleyeceği ve konuyla ilgili daha detaylı neler paylaşacağı merakla bekleniyor.

ekran-goruntusu-2023-10-10-123823.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.