Acun Ilıcalı Müjdeyi Verdi! Beyaz Show Geri Dönüyor! Beyaz Show 2024 Ne Zaman, Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Acun Ilıcalı Müjdeyi Verdi! Beyaz Show Geri Dönüyor! Beyaz Show 2024 Ne Zaman, Hangi Kanalda Yayınlanacak?
Beyaz Show, Türk televizyon tarihinin en sevilen ve uzun soluklu programlarından biri. Yıllardır ekranlarda olmayan, sunumu ve samimi tavırlarıyla hafızalara kazınan Beyazıt Öztürk, sevindirici bir haberle ekranlara geri dönüyor.

Acun Ilıcalı'nın müjdesiyle, Beyaz Show'un yılbaşında muhteşem bir geri dönüş yapacağı belirtildi.

Acun Ilıcalı, Candaş Tolga Işık'ın sunduğu programa katıldı ve merakla beklenen Beyaz Show'un dönüş haberini verdi. Işık'ın "Beyaz Show olacak mı?" sorusuna "Beyaz Show, yılbaşında çok büyük bir sürprizle geri dönüyor. Beyazıt Öztürk, televizyon sektöründe derin bir saygı duyduğum, hem insani yönüyle hem de profesyonelliğiyle hayranlık duyduğum bir isim. Yılbaşında unutulmaz bir Beyaz Show bizi bekliyor. Şahsen ben de büyük bir heyecanla bekliyorum." şeklinde cevap verdi.

resim-2023-10-11-132018181.png

Beyazıt Öztürk'ün, daha önce Acun Ilıcalı'nın kanalı TV8'de O Ses Türkiye yarışmasında jüri üyeliği yaptığını hatırlatan Ilıcalı, "Beyaz Show'un dönüşü herkesi çok mutlu edecek. Bu programın geri dönüşü Türkiye'nin de ihtiyaç duyduğu bir şey. Yılbaşı gecesi unutulmaz bir Beyaz Show bizi bekliyor." dedi.

Beyaz Show'un yılbaşında geri dönüş yapacak olması, ekran başında Beyaz Show özlemi çeken milyonlarca izleyici için büyük bir sürpriz oldu. Hem Beyazıt Öztürk'ün sevenleri hem de programın tutkunları, yılbaşını iple çekiyor. Eminiz ki Beyaz Show, yılbaşı gecesi ekran başındakilere unutulmaz anlar yaşatacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.