Melis Sezen' den Terasta Cesur Tango Dansı Paylaşımı! Dansı Da Kendisi Gibi Sosyal Medyayı Çalkaladı!

Melis Sezen' den Terasta Cesur Tango Dansı Paylaşımı! Dansı Da Kendisi Gibi Sosyal Medyayı Çalkaladı!
Güzel oyuncu Melis Sezen, en son izlediğimiz "Gülcemal" dizisinden sonra sosyal medya hesabını aktif bir şekilde kullanmaya devam ediyor. Yetenekli oyuncu sadece oyunculuk yeteneğiyle değil, aynı zamanda harika dans figürleriyle de takipçilerini büyülüyor

Melis Sezen, Daha önce karavanda çektiği dans videosuyla gündeme gelmişti. Şimdi ise terasında yaptığı tango dansıyla sosyal medyanın diline düştü. Genellikle evinin konforunda, salonunda çektiği videolarla karşımıza çıkan Sezen, bu kez açık havada, terasta tek başına tango yaparken görüntülendi.

ekran-goruntusu-2023-10-11-134659.jpg

ekran-goruntusu-2023-10-11-134552.jpg

Melis Sezen'in terasta tek başına yaptığı tango dansını paylaştığı videonun altına yazdığı not ise oldukça dikkat çekiciydi: "Mmm.. Tango... Tam bir oğlak kadını dansı değilse ne?" Melis'in bu paylaşımına hızla beğeniler ve yorumlar yağdı. Ünlü isimlerden Melisa Döngel, Zeynep Alkan ve Yasemin Sakallıoğlu da bu paylaşımı beğenenler arasındaydı.

Böylece Melis Sezen, oyunculuk yeteneğinin yanı sıra dans yeteneğiyle de adından söz ettirmeye devam ediyor. Takipçileri, güzel oyuncunun bu tür paylaşımlarını görmeye devam etmek istediklerini belirtiyorlar. Melis Sezen’in bu tür sürprizlerle takipçilerini mutlu etmeye devam edeceği kesin!

ekran-goruntusu-2023-10-11-134620.jpg​​​​​​​

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.