Faik Öztürk'ten Şok İtiraflar Geldi! Çocuklarıyla İlgili Açıklamaları Herkesi Şaşırttı! İşte Detaylar...

Faik Öztürk'ten Şok İtiraflar Geldi! Çocuklarıyla İlgili Açıklamaları Herkesi Şaşırttı! İşte Detaylar...
Ünlü televizyoncu Faik Öztürk, Gökay Kalaycıoğlu'nun sunduğu 360 Derece programında samimi açıklamalarda bulundu. İşte Faik Öztürk'ün açıklamaları ve detaylar...

Uzun yıllar boyunca halkın gözünden uzak tuttuğu iki oğlu hakkında çarpıcı itiraflarda bulunan Faik Öztürk, çocuklarının evine hiç gitmediğini ve nerede yaşadıklarını bile bilmediğini söyledi.

Öztürk, "Çocuk yapmak kolay. Önemli olan onlara nasıl baktığınızdır. Benim iki oğlum var ve ikisi de evli. Her zaman mutlu olmalarını dilerim ama onların hayatlarına müdahale etmem" dedi.

Bir diğer dikkat çeken açıklaması da ailesi ve kardeşleri hakkındaydı. Öztürk, "Hayatımda üç kadın var: iki kız kardeşim ve eşim Safiye Soyman. Bu üç kadın hayatta olduğu sürece, ben de hayattayım" ifadelerini kullandı.

ekran-goruntusu-2023-10-14-144025.jpg

Programın ilerleyen dakikalarında bir soru üzerine Öztürk, bir evladıyla yaşadığı kırgınlığı doğruladı. Gözleri dolan Öztürk, "Evet, bir evladımla sorunlar yaşadık. Ancak bu hayatta her şey mümkün. Onları seviyorum ve bir gün bu dünyadan sessizce kaybolacağım" dedi.

Tanınmanın ve şöhretin onu yıprattığını belirten Faik Öztürk, "Beni herkes neşeli ve eğlenceli tanıyor ama iç dünyam öyle değil. Şöhret bana göre değil. Uykusuz geceler geçiriyorum" dedi.

Öztürk'ün bu itirafları sosyal medyada geniş yankı uyandırdı ve birçok kişi tarafından destek mesajları aldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.