ŞOK Marketlerde 19-24 Ekim Fırsatları Kaçırmayın! Beyaz Eşya, Kahvaltılık, Ev Dekorasyonu... İşte Fırsatlı Ürünler!

ŞOK Marketlerde 19-24 Ekim Fırsatları Kaçırmayın! Beyaz Eşya, Kahvaltılık, Ev Dekorasyonu... İşte Fırsatlı Ürünler!
Evinizin ihtiyaçlarını uygun fiyatlarla karşılamak isteyenler, bu hafta ŞOK Marketlerindeki cazip tekliflere dikkat! 19-24 Ekim tarihleri arasında, ŞOK Aktüel Ürünler Kataloğu'nda yer alan birbirinden özel ürünler, sizi bekliyor!

Bu hafta, ev dekorasyonundan teknolojik aletlere, aydınlatmadan mutfak gereçlerine kadar pek çok ürün, müşterileri için raflarda yerini alacak. Özellikle ev dekorasyon ürünlerindeki geniş yelpaze, her zevke ve ihtiyaca hitap ediyor. 3 Raflı Ayakkabılık 569 TL, 120 cm genişliğinde televizyon ünitesi 829 TL, Yüksek Raflı Dolap 849 TL ve Yan Sehpa 569 TL gibi fiyatlarla evinizin havasını değiştirecek.

ekran-goruntusu-2023-10-19-151002.jpg

Beyaz eşya ve küçük ev aletleri alanında da ŞOK, müşterilerine unutulmaz fırsatlar sunuyor. 3 Programlı Bulaşık Makinesi ve 9 Kg Çamaşır Makinesi gibi temel ev aletleri, uygun fiyatları ile dikkat çekerken, Tefal markalı tost makinesi, blender seti ve buharlı ütü gibi günlük yaşamı kolaylaştıracak ürünler de cazip teklifler arasında.

ekran-goruntusu-2023-10-19-151021.jpg

Evinizin konforunu artırırken, soğuk kış günlerinde içini ısıtacak Çift Kişilik Fitilli Battaniye sadece 399 TL. Ayrıca, mutfakta şıklığı ve kullanım kolaylığını bir arada sunan 5 Parça Servis Seti ve 9 Parça Kahvaltı Takımı da yemeklerinizi ve sabah kahvaltılarınızı daha keyifli hale getirecek.

Bu haftanın öne çıkanlarından biri de, Dokuma Halı ve Avize gibi dekoratif ürünler. Evinizin her köşesinde şıklığı ve konforu yakalamanız için tasarlanan bu ürünler, uygun fiyatlarıyla da göz dolduruyor.

ekran-goruntusu-2023-10-19-151044.jpg​​​​​​​

ŞOK Marketlerinde bu hafta, bütçenizi sarsmadan evinizi baştan yaratabileceğiniz, teknolojiden ev tekstiline kadar geniş bir ürün gamı sizleri bekliyor. Fırsatlarla dolu bu haftayı kaçırmayın, ŞOK Marketlerine uğrayın, hem cebinizi hem de evinizi şenlendirin!

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.