Sinem Kobal, Kenan İmirzalıoğlu'yla İlk Karşılaşmasını Anlattı!" Büyük Aşkın İlk Anları İşte Burada!

Sinem Kobal, Kenan İmirzalıoğlu'yla İlk Karşılaşmasını Anlattı!" Büyük Aşkın İlk Anları İşte Burada!
Sevilen oyuncu Sinem Kobal, samimi itiraflarda bulunduğu yeni bir röportajda, ünlü eşi Kenan İmirzalıoğlu ile olan ilk buluşmasını ve bu anın yarattığı elektriği anlattı.

"İbrahim Selim'le Bu Gece" programına konuk olan Kobal, "Görür görmez çarpıldım" diyerek aşklarının ilk kıvılcımını izleyicilerle paylaştı.

Kobal, sözlerine şöyle devam etti: "Kenan'ın enerjisi beni adeta yerimden etkiledi, tuttu kolumdan çekti. O an neye uğradığımı şaşırdım." 2016 yılında dünyaevine girdiği Kenan İmirzalıoğlu ile olan ilişkisi hakkında konuşan başarılı oyuncu, evliliğin sadece bir seremoni olmadığını, paylaşılan derin duyguların ve birlikte inşa edilen hayatın asıl mesele olduğunu vurguladı.

resim-2023-10-24-142131426.png

İki çocuk annesi olan ve son zamanlarda ekranlardan uzak kalan Sinem Kobal, oyunculuğa olan özlemini de dile getirdi. "Ekranda olmayı çok özledim. Umarım yakın zamanda geri dönebilirim. Şu anda üzerinde çalıştığım projeler var, netleştiğinde herkesle paylaşacağım" dedi ve hayranlarını merakla bekletti.

Ayrıca Kobal, evlilik ve aile kavramlarına dair düşüncelerini de açıkladı: "Bence önemli olan evlilik değil, birlikte yaşadıklarınız. Sevgi, saygı ve emek gerektiriyor. Bunlar olduğu sürece, ister evli olun ister sevgili, ilişki güzel olur. Evlenmek için evlenmeyi doğru bulmuyorum. Sevgi dolu iki ruh bir araya geldiğinde, bu ilişki için çaba sarf etmek istiyor ve evlilik güzel bir yol haline geliyor. Aile olmak, kök salmak insanı güçlendiriyor. Evlilik ve aile her zaman kıymetini koruyor."

Bu içten röportaj, Sinem Kobal'ın sadece parlak kariyerine değil, aynı zamanda kişisel hayatındaki derin düşüncelere ve duygusal anlara da ışık tuttu. Başarılı oyuncunun ekrana dönüşü merakla beklenirken, onun aşk ve aile hakkındaki samimi itirafları hayranları tarafından büyük ilgi gördü.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.