Zehra Güneş'in dekoltesi yine olay oldu! Cansu Özbay'ın Doğum Gününde Göz Kamaştırdı!

Zehra Güneş'in dekoltesi yine olay oldu! Cansu Özbay'ın Doğum Gününde Göz Kamaştırdı!
A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın başarılı oyuncuları, takım arkadaşları Cansu Özbay'ın 27. yaş gününü büyük bir coşkuyla kutladılar. Ancak geceye damgasını vuran isim, şüphesiz ki stil ikonu ve milli voleybolcu Zehra Güneş oldu.

VakıfBank ve Milli Takım'ın yıldız isimleri, Özbay'ın bu özel gününde yanında yer alarak mutluluğunu paylaştılar. Ancak partide tüm gözler, cesur moda tercihleriyle bilinen Zehra Güneş’in üzerindeydi. Göğüs dekolteli göz alıcı kıyafetiyle Güneş, tüm dikkatleri üzerine topladı ve adeta geceye ışık tuttu.

Instagram'da 3.7 milyon takipçisi olan ve her hareketiyle hayranlarının beğenisini kazanan yıldız sporcu, bu özel gecede de güzelliği ve karizmasıyla büyüledi. Güneş, parti boyunca arkadaşlarıyla eğlenceli anlar yaşarken, doğal ve samimi tavırlarıyla da gönüllerde taht kurdu.

resim-2023-10-24-142402180.png

Öte yandan A Milli Kadın Voleybol Takımı, son zamanlarda piste döktükleri performansla sadece Türkiye'de değil, tüm dünyada adından söz ettiriyor. Milletler Ligi'nde ve Avrupa Şampiyonası'nda gösterdikleri üstün başarıyla tarih yazan Filenin Sultanları, en son 2024 Paris Olimpiyatları'na katılma hakkı elde etti ve ülkemize tarif edilemez gururlar yaşattı.

Bu özel doğum günü partisi, sadece takım arkadaşlarının birlikteliğini ve dostluklarını sergilemekle kalmadı, aynı zamanda Zehra Güneş gibi yıldızların saha dışındaki renkli kişiliklerini de gözler önüne serdi. Türk voleybolunun parlayan yıldızları, sahadaki hırs ve azimlerini, özel hayatlarındaki neşe ve enerjiyle birleştirerek hayranlarına unutulmaz anlar yaşatmaya devam ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.