Acun Ilıcalı'nın Yeni Yatırımı Merak Uyandırdı! Erzurum'da Terlik Fabrikası Açtı! Çalışanların % 80'ni Kadın Olacak...

Acun Ilıcalı'nın Yeni Yatırımı Merak Uyandırdı! Erzurum'da Terlik Fabrikası Açtı! Çalışanların % 80'ni Kadın Olacak...
Erzurum, ünlü televizyon yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı'nın girişimci ruhuyla yeni bir iş alanına ev sahipliği yapmaya başladı. İlçenin Organize Sanayi Bölgesi'nde açılan ve Ilıcalı ile iş insanı Fatih Melek tarafından ortaklaşa hayata geçirildi...

Televizyoncu ve iş insanı Acun Ilıcalı, son dönemdeki yatırımlarına bir yenisini ekledi. Acun Ilıcalı, memleketi Erzurum'un Aziziye ilçesinde bulunan Organize Sanayi Bölgesi'nde yeni bir terlik fabrikasını çalıştırmak için çalıştırıldı. Bu projede iş arkadaşı olarak ise Fatih Melek ile işbirliği yaptı.

Yeni terlik fabrikasının temel atma törenine, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Yardımcısı Zafer Tarıkdaroğlu da katıldı. İkili, Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nin kendilerine sunduğu yardım ve desteklerden memnuniyetlerini dile getirdi.

Acun Ilıcalı, yeni terlik fabrikası yatırımıyla birlikte Erzurum'da ekonomik büyümeyi desteklemeye ve bölgede katkı sağlamış olduklarını belirtti. Ayrıca bu yatırımın sadece sonuncusunun olmadığını ve yakın gelecekte Erzurum'a yeni projeler eklemeyi planladığını açıkladı.

Acun Ilıcalı'nın yatırımları, sadece Türkiye'de değil, dünya genelinde dikkat çeken bir iş insanı olarak adını sıklıkla duyurmasına neden oluyor. Yatırımlarının sadece iş hareketleri değil, memleketine de fayda sağlaması ise takdirle karşılanıyor.

resim-2023-10-24-144712675.png

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, şehrin büyümesinin özel sektör yatırımlarıyla doğru orantılı olduğunu belirtti. Erzurum'un turizm, tarım ve hayvancılıkla sınırlı kalmayıp sanayi alanında da adını duyurması gerektiğini savunan Sekmen, özel sektörün desteklenmesinin bölgesel kalkınmanın anahtarı olduğuna işaret etti.

Acun Ilıcalı ise memleketine olan bağlılığını bir kez daha göstererek yakın zamanda Erzurum'da yeni yatırımların müjdesini verdi. Devlet desteğinin işlerin kolaylaşmasında büyük rol oynadığını vurgulayan Ilıcalı, bu sayede hizmet ve yatırım heveslerinin sürekli canlı tutulduğunu ifade etti.

Fabrikanın açılışı, katılımcıların kurdele kesimi ve üretim alanlarını gezmesiyle son buldu. Törene Erzurum Valisi, milletvekilleri, güvenlik güçleri temsilcileri ve yerel yöneticiler de katıldı. Acun Ilıcalı'nın bu adımı, şehrin sosyo-ekonomik gelişimine katkıda bulunmayı hedeflerken, aynı zamanda yerel halka yeni istihdam alanları ve gelecek vaat eden bir sektör getiriyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.