Aleyna Tilki'de Adnan Oktar'ın Radarına Girmiş! 13 Yaşında Az Kalsın Kedicik Oluyormuş! Meğer...

Aleyna Tilki'de Adnan Oktar'ın Radarına Girmiş! 13 Yaşında Az Kalsın Kedicik Oluyormuş! Meğer...
Türk pop müziğinin yıldız isimlerinden Aleyna Tilki'nin, Adnan Oktar liderliğindeki organize suç örgütünün tuzağına düşmek üzereyken annesinin dikkati sayesinde bu durumdan kurtulduğu ortaya çıktı. İşte detaylar...

Youtube'da yayınlanan ve büyük yankı uyandıran “Kedicik” belgeselinden sonra, ünlü şarkıcı Berfu Yenenler'in benzer bir teşebbüsle karşı karşıya kaldığını açıklaması, Aleyna Tilki'nin başından geçenleri de gündeme getirdi.

resim-2023-10-27-152847293.png

Posta gazetesinin ulaştığı bilgilere göre; Aleyna Tilki, annesi Havva Öztel'in işlettiği öğrenci yurdunun tanıtımı için Marmara Üniversitesi önünde broşür dağıtırken, Adnan Oktar'ın suç örgütüne mensup olduğu düşünülen bir kadın tarafından yaklaşıldı. Henüz 13 yaşında olan genç yetenek, "Çok yeteneklisin, albüm yapmalısın" sözleriyle cezbetmeye çalışılırken, kendisine bir e-mail adresi verildi.

Aleyna'nın annesi Havva Öztel'in olaya müdahalesiyle, genç şarkıcı, Adnan Oktar'ın tehlikeli dünyasıyla irtibat kurmaktan son anda kurtuldu. Olayı yakın çevresine anlatan Öztel, "Ben bu konularda çok hassasım. Birçok genç kız bu şekilde kandırılmaya çalışıldı. Böyle durumlarda bilinçli ve farkındalıkla yaklaşmak gerek" sözleriyle endişelerini dile getirdi.

ekran-goruntusu-2023-10-27-151929.jpg

Bu olay, Türkiye'de özellikle genç kızların potansiyel tehlikelere karşı ne kadar savunmasız olduğunu ve ailelerin bu konuda ne kadar dikkatli olması gerektiğini bir kez daha gözler önüne serdi. Aleyna Tilki'nin başına gelenler, ünlüler dünyasında dahi bu tür tehditlerin ne kadar yakın olduğunu ve herkesin bu konuda uyanık olması gerektiğini hatırlatan bir uyarı niteliği taşıyor.

ekran-goruntusu-2023-10-27-151855.jpg​​​​​​​

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.