MasterChef’te Mehmet Şef Kaç Kez Uyardı Ama Nafile... Şimdi de Tahsin’i Açık Açık Tehdit Etti! Cemre Tehlikeli Sularda Yüzüyor..

MasterChef’te Mehmet Şef Kaç Kez Uyardı Ama Nafile... Şimdi de Tahsin’i Açık Açık Tehdit Etti! Cemre Tehlikeli Sularda Yüzüyor..
Türkiye'nin sevilen yemek yarışması MasterChef All Star, dün akşam yaşanan olaylarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Yarışmanın tanınmış yüzlerinden Cemre Uyanık, yarışma esnasında rakibi Tahsin Ballı'ya yönelik sert ifadeler kullandı!

Yarışmanın sevilen şeflerinden Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nun şahit olduğu olayda, Cemre, Tahsin'e yönelik "Dışarıda çok pis bela olacağım birilerine" ifadelerini kullanarak alenen tehditler savurdu.

Bu sözler stüdyoda soğuk rüzgarların esmesine neden oldu ve diğer yarışmacıları da tedirgin etti.

ekran-goruntusu-2023-10-28-134909.jpg

Tahsin Ballı, yaşananların ardından kendisini güvende hissetmediğini ve Cemre'nin tehditlerinden dolayı endişeli olduğunu belirtti. "Bu bir yarışma ve rekabet ortamı ancak tehdit kabul edilemez" diyen Tahsin, yaşanan gerginliğin kişisel bir meseleye dönüşmemesi gerektiğinin altını çizdi.

Öte yandan, jüri üyelerinden Mehmet Yalçınkaya, duruma müdahale ederek Cemre'ye "Bu söylediklerin açık bir tehdittir, yarışma dışına taşıyacak bir konu değil" diyerek uyarıda bulundu. Yalçınkaya, yarışmacılara profesyonelliklerini korumaları ve yarışma ruhuna uygun davranmaları konusunda hatırlatmada bulundu.

ekran-goruntusu-2023-10-28-134954.jpg

Tahsin, Instagram üzerinden yaptığı paylaşımda "Can güvenliğimden endişe duyuyorum ve başıma gelebilecek herhangi bir şeyden Cemre Uyanık'ı sorumlu tutuyorum" ifadelerini kullanarak durumu ciddiyetle ele aldığını ve gerekli önlemleri alacağını belirtti.

Bu olay, yarışma programlarında rekabetin sportmenlik sınırlarını aşmaması gerektiğini ve yarışmacıların birbirlerine karşı saygılı olması gerektiğini bir kez daha gözler önüne serdi. MasterChef All Star izleyicileri ve sosyal medya kullanıcıları da yaşanan bu olay karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi ve yarışmacılara sağduyu çağrısında bulundu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.