Acun Ilıcalı Çok Sinirlenecek! Hadise 18 yaşında katıldığı yarışmanın jürisi oldu! Belçika'ya gidiyor...

Acun Ilıcalı Çok Sinirlenecek! Hadise 18 yaşında katıldığı yarışmanın jürisi oldu! Belçika'ya gidiyor...
Ünlü şarkıcı Hadise, 18 yaşında katıldığı 'Idool 2003' yarışmasının ardından 20 yıl sonra aynı kanalda jüri koltuğuna oturdu. Genç yaşta müzik kariyerine atılan Hadise, şimdi yıllar sonra başladığı yerde deneyimlerini genç yeteneklerle paylaşacak.

Belçika'nın popüler kanalı VTM'de yayınlanacak olan yeni müzik yarışmasının jürisi olan Hadise, bu hafta çekimleri başlayan program için Belçika'ya gitti. Hadise'nin bu dönüşü, onun kariyer yolculuğunda dolu dolu geçen 20 yılın bir özeti niteliğinde.

ekran-goruntusu-2023-10-31-142552.jpg

Genç yaşlarda fırında tezgahtar olarak çalışma hayatına atılan Hadise, annesine daha iyi şartlarda bir yaşam sunabilmek için mücadele ettiğini 'O Ses Türkiye' yarışmasında duygusal anlarla anlatmıştı. Onun bu mücadeleci ruhu, onu hem Türkiye'de hem de uluslararası arenada tanınan bir şarkıcı yaptı.

1733541.webp

Belçika doğumlu olan Hadise, müzik kariyerinin ilk adımlarını bu ülkede atmış, daha sonra Türkiye'ye yerleşerek kariyerinde büyük bir çıkış yakalamıştı. Şimdi, doğup büyüdüğü topraklarda, genç yeteneklere yol göstermek için jüri koltuğuna oturuyor.

ekran-goruntusu-2023-10-31-142725.jpg

Bu dönüş, Hadise için hem bir başlangıç noktasına geri dönüşü temsil ediyor hem de kariyerindeki başarının bir simgesi. Genç yeteneklere deneyimlerini aktararak onların kariyerlerine ışık tutacak olan Hadise, Belçika'da da yıldızını parlatmaya devam edecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.