Ankara’da 389 Arazi Açık Artırmayla Satışa Çıkıyor! Sincan, Yenimahalle ve Gölbaşı’nda Oturanlar Dikkat! KDV muafiyeti Var…

Ankara’da 389 Arazi Açık Artırmayla Satışa Çıkıyor! Sincan, Yenimahalle ve Gölbaşı’nda Oturanlar Dikkat! KDV muafiyeti Var…
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Ankara'da kentsel dönüşüm projeleri için 389 arsayı açık artırmayla satışa sunuyor. İşte satış detayları ve fırsatlar.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, Ankara'da gerçekleştirilecek kentsel dönüşüm projeleri için 389 muhtelif arsayı açık artırmayla satışa çıkarıyor.

Bu arsaları satın alanlar, bu bölgelerde bağ-bahçe, sanayi alanı veya iş yeri gibi mülkleri inşa etme fırsatına sahip olacaklar.

Sincan, Yenimahalle ve Gölbaşı’nda Oturanlar Dikkat! KDV muafiyeti Var…

Satışa sunulan 389 muhtelif arsa, Kahramankazan, Çamlıdere, Haymana, Polatlı, Sincan, Yenimahalle, Çubuk ve Gölbaşı gibi Ankara'nın farklı ilçelerinde bulunuyor.

Açık artırma, 28-29 Kasım 2023 tarihlerinde saat 10.30'da Ankara The Green Park Otel'de gerçekleştirilecek. Ayrıca, online katılım ve internet üzerinden teklif verme imkanı da sunulacak.

Ankara’da 389 Arazi Açık Artırmayla Satışa Çıkıyor!

Bakanlığın bu arsaları satışa çıkarması, KDV muafiyeti ile dikkat çekiyor. Satışlarda kanuni faiz uygulanacak ve toplam tutarın yüzde 25'i peşin olarak ödenecek, kalan tutar ise 24 ay vadeyle taksitlendirilebilecek. Peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor.

Ankara'da kentsel dönüşüm projelerine ilgi duyanlar için bu açık artırma, uygun fiyatlarla arazi sahibi olma fırsatını sunuyor. Katılımcılar, projelerini hayata geçirerek bölgeye yeni bir değer katma şansını elde edebilirler.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.