Sapık Doktorun Foyası Ortaya Çıktı! 102 Hastasını Hamile Bırakmış… Yıllarca Gizlemiş!

Sapık Doktorun Foyası Ortaya Çıktı! 102 Hastasını Hamile Bırakmış… Yıllarca Gizlemiş!
Sapık Doktorun İzlediği Sapkın Yol: Kendi Spermleriyle Yüzlerce Çocuğu Babalık Yapan Doktor. Hollandalı doktor Jan Karbaat'ın, kendi spermlerini kullanarak yüzlerce çocuğun biyolojik babası olduğu korkunç gerçek gün yüzüne çıktı.

Hollanda'nın Rotterdam yakınlarında faaliyet gösteren bir tüp bebek kliniğinde yıllarca görev yapmış olan doktor Jan Karbaat'ın korkunç bir gerçeği ortaya çıktı. Doktor Karbaat, yıllarca kendi spermlerini gizlice kullanarak sayısız kadının hamile kalmasına neden oldu. Bu dehşet verici olayın sonucunda ise yüzlerce çocuk, biyolojik olarak aynı babaya sahip olduklarını öğrendiler.

ekran-goruntusu-2023-12-05-094555.png

Olayın açığa çıkmasını sağlayan isimlerden biri olan 44 yaşındaki Martijn van Halen, biyolojik babasını araştırmaya başladığında inanılmaz bir gerçekle karşılaştı. Annesinin bir sperm donörü aracılığıyla hamile kaldığını öğrendiğinde şaşırmadığını ifade eden Halen, fakat öğrendikleri çok daha karmaşık bir hikayeyi gün yüzüne çıkardı.

​​​​​​​ekran-goruntusu-2023-12-05-094535.png

Halen, yaptığı araştırmalar sonucunda biyolojik babasının, annesinin tedavi için gittiği doktor Jan Karbaat olduğunu öğrendi. Ancak doktor Karbaat'ın, kadınları hamile bırakmak için gizlice kendi spermlerini kullandığı iddiası ortaya atıldı. Martijn van Halen, bu dehşet verici gerçeği paylaşmak için bir WhatsApp grubu kurdu ve bu gruba katılan insanların sayısı giderek arttı.

Halen, konuyla ilgili şunları dile getirdi: "Grubumda hepsi onun DNA'sıyla eşleşen 102 kişi var. Sadece DNA'larını test edip etmediklerini kesin olarak bilebiliriz. Hala donörden hamile kaldıklarını bile bilmeyen birçok insan var. Her ay yeni bir DNA eşleşmesi oluyor. Birkaç yıl içinde bu sayı 250 olacak, benim beklentim de bu."

Doktor Jan Karbaat, 2017 yılında 89 yaşında hayatını kaybetti. Ancak onun geride bıraktığı korkunç miras, yüzlerce çocuğun kimliklerini sorgulamasına ve bir arayışa girmesine neden oldu.

DNA testleri sayesinde 25 üvey kardeşi olduğunu öğrenen Martijn van Halen, bu üvey kardeşleriyle sık sık bir araya geldiğini ve aralarındaki benzerlikleri gözlemlediğini ifade etti. "Çenemizden alnımıza kadar hepimizin pek çok benzerliği var. Üvey kardeşlerimin hepsi doktor, iyi şirketlerin yönetim kurulunda ya da girişimci. Garip bir şekilde bakış açılarımız birbirine benziyor ve genlerimiz mükemmel" diyen Halen, yaşadığı bu korkunç gerçeğin sonuçlarını kabullenmeye çalışıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.